Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezenske ponudbe dežujejo, Tomaž Bizjak ostaja hladen

20. 5. 2019; 07.00
Avtor: Vesna Meško
tomaž bizjak 2

Tomaž Bizjak foto: Aleksandar Gadzov

Tomaža Bizjaka je oddaja Ljubezen po domače popeljala v lepšo prihodnost. Danes uživa življenje s polno žlico in se veseli vsakega dne posebej. Pa si srečo tudi s kom deli?

Zaradi priljubljene oddaje Ljubezen po domače se je kakopak povečalo tudi zanimanje deklet, ki jih je Tomaž Bizjak očaral s svojim nastopom na televiziji. Največ se mu oglašajo ravno prek družabnih omrežij in seveda nas je zanimalo ali je teh ponudb veliko in ali je nemara kakšna pri njem še posebej vzbudila pozornost …

»Kar se tiče deklet, priznam, da iz dneva v dan prejemam večje število takšnih in drugačnih ponudb, vendar do le teh ostajam hladen, saj bi rad, da se oddaja najprej konča in da vsi skupaj vidimo, kako se je izšlo,« je iskren Tomaž, ki kot vedno rad razplet oddaje zavije v tančico skrivnosti.

Na koncu poti ga je čakala sreča

Se je pa Tomaž veliko bolj z veseljem razgovoril o videospotu Amore Mio, ki je nastal kot plod sodelovanja s kolegom in pevcem Urbanom Vidmarjem. Zanimalo nas je, kaj je z osebno izpovedno zgodbo pravzaprav želel doseči.

Tomaž Bizjak foto: POP TV

»Videospot za pesem Amore Mio je bil posnet z namenom, da Sloveniji pokažem, da lahko z vztrajnostjo, dobro voljo in pogumom premagaš še tako močne padce v življenju. Bistvo spota je romantična energija, ki nastane med dvema osebama, ki ju povezujejo globoka čustva, medsebojna privlačnost in hrepenenje po dotikih. Spot zajema energijo, ki sem jo iskal v predstavitvenem videu Ljubezni po domače, ali sem slednjo našel tudi v šovu, pa boste izvedeli že zelo kmalu,« je smeje se pojasnil Tomaž in za konec dodal, da se skupaj z upodobitvijo njegove nesrečne ljubezenske zgodbe na svoje mesto postavljajo tudi delci njegovega življenjskega mozaika.

»Če vse skupaj povzamem, od depresije, ki sem jo doživljal pred vstopom v šov, pa vse do danes, ko je od snemanja minilo že nekaj časa, lahko rečem, da živim življenje s polno žlico in uživam v trenutkih, ki so mi namenjeni in so posebni.«

Tomaž Bizjak

Tomaž Bizjak foto: Aleksandar Gadzov

prejšnji članek
Tik pred finalom iz šova izpadel Franko
Resničnostni šovi
Tik pred finalom iz šova izpadel Franko
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prijatelj vam ne bo obrnil hrbta
Horoskop
Dnevni horoskop: Prijatelj vam ne bo obrnil hrbta