Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V resničnostni šov tudi Saškina hčerka

21. 5. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
isabela

Isabel foto: POP TV

Pred kamere šova Ljubezen po domače je stopila tudi Saškina 17-letna hčerka Isabel.

Saška se je odločila, da Jaki pred koncem snemanja predstavi svojo hčerko Isabel. Njeno mnenje ji je namreč neizmerno pomembno, kot je pojasnila, pa ne bi mogla biti z nekom, ki ni všeč hčerki. Kot smo lahko videli, lepa najstnica svoji mamici ljubezen iz srca privošči, jo je pa nekoliko presenetila Jakova starost, nenazadnje je od nje starejši zgolj devet let.

Kljub Jakovi mladosti je slednji kar hitro prešel na resno temo in Isabeli pojasnil, da ima njeno mamo rad, da bi zanjo vse naredil, da ji to želi tudi dokazati in da bi rad, da ga tudi ona sprejme v svoje življenje. Slednjega nemara dekle ni ravno pričakovalo, saj Jaka še teden dni poprej ni bil del njunega sveta. Isabela tako sprva ni vedela, kako naj na Jakove močne besede reagira, vse se je namreč odvilo zelo hitro, vanjo pa je ob vsem tem še strmelo radovedno oko kamere. No, a je čez nekaj trenutkov zbrala misli in odraslo dejala, da ji je prav, v kolikor mislita resno in brez tega, da bi mamo še kdorkoli v življenju prizadel.

Kaj pa si je Isabela sploh mislila o maminem snubcu? »Pa Jaka se mi je zdel fajn. Fajn bi bilo, če bi se za mojo mamico odločil, pa da bi imela kakšnega dojenčka skupaj, potem bi bila še malo bolj vesela,« je pojasnila 17-letnica, Saška pa je ocenila, da se je hčerka na Jako in napeto situacijo odzvala zelo pozitivno, nenazadnje so bili vsi trije v kar veliki zadregi.

Bili so v veliki zadregi.

Bili so v veliki zadregi. foto: POP TV

prejšnji članek
Dekle Luke Dončića se bori proti hudim očitkom
Svet slavnih
Dekle Luke Dončića se bori proti hudim očitkom
naslednji članek
Dnevni horoskop: Danes se nikar ne odločajte na hitro!
Horoskop
Dnevni horoskop: Danes se nikar ne odločajte na hitro!
#obraziavenija
obraziavenija