Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

V resničnostni šov tudi Saškina hčerka
| V.M.

V resničnostni šov tudi Saškina hčerka

Isabel, POP TV

Pred kamere šova Ljubezen po domače je stopila tudi Saškina 17-letna hčerka Isabel.

Saška se je odločila, da Jaki pred koncem snemanja predstavi svojo hčerko Isabel. Njeno mnenje ji je namreč neizmerno pomembno, kot je pojasnila, pa ne bi mogla biti z nekom, ki ni všeč hčerki. Kot smo lahko videli, lepa najstnica svoji mamici ljubezen iz srca privošči, jo je pa nekoliko presenetila Jakova starost, nenazadnje je od nje starejši zgolj devet let.

Kljub Jakovi mladosti je slednji kar hitro prešel na resno temo in Isabeli pojasnil, da ima njeno mamo rad, da bi zanjo vse naredil, da ji to želi tudi dokazati in da bi rad, da ga tudi ona sprejme v svoje življenje. Slednjega nemara dekle ni ravno pričakovalo, saj Jaka še teden dni poprej ni bil del njunega sveta. Isabela tako sprva ni vedela, kako naj na Jakove močne besede reagira, vse se je namreč odvilo zelo hitro, vanjo pa je ob vsem tem še strmelo radovedno oko kamere. No, a je čez nekaj trenutkov zbrala misli in odraslo dejala, da ji je prav, v kolikor mislita resno in brez tega, da bi mamo še kdorkoli v življenju prizadel.

Kaj pa si je Isabela sploh mislila o maminem snubcu? »Pa Jaka se mi je zdel fajn. Fajn bi bilo, če bi se za mojo mamico odločil, pa da bi imela kakšnega dojenčka skupaj, potem bi bila še malo bolj vesela,« je pojasnila 17-letnica, Saška pa je ocenila, da se je hčerka na Jako in napeto situacijo odzvala zelo pozitivno, nenazadnje so bili vsi trije v kar veliki zadregi.