ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Uganete, koliko let je dopolnil Marko Potrč?
| V.M.

Uganete, koliko let je dopolnil Marko Potrč?

Marko Potrč, Planet TV

'Ja, zgledam starejši. Verjetno zato, ker tudi sem starejši. Ni ravno hude znanosti za tem,' pravi Marko Potrč in dodaja, da se počuti boljše kot tedaj, ko je bil star 20 let.

Priljubljeni voditelj Marko Potrč, ki ga lahko trenutno spremljamo v resničnostni oddaji The Fitness Family, je včeraj slavil 39. rojstni dan. Da se urno približuje štiridesetim, se tud njemu zdi neverjetno, a tako pač je, leta bežijo in za seboj puščajo sledi tudi na našem videzu in splošnem počutju. No, a slednje ne drži za Marka, ki se zaradi marljivega dela na sebi počuti bolje kot pred dvajsetimi leti.

Foto: Mediaspeed - Marko Potrč in Lili Žagar pred nekaj leti ...

»Brez pretiravanja. Vem, so ljudje tam zunaj, ki bi se sami bolje počutili, če bi jaz na fotkah imel lepo zaobljen pivski trebušček in lušten podbradek. Verjetno potem tudi ne bi bilo skrajno primitivnih komentarjev pod kakšnimi zapisi medijev in na FB ... ampak na srečo je precej več takšnih, ki mi znajo povedat, da jih moja volja do aktivnega življenja in športa prav vleče na to pot. In to me veseli. Zelo,« je voditelj zapisal na družabnem omrežju in nadaljeval, da mu dajejo veter v jadra tako športne aktivnosti, kot super počutje in občutek, da je morda komu v navdih.

»Let ne čutim. Ja, mam kakšno gubico ali pa dve več. To dejansko so leta. Imam pa tudi več kondicije, moči in volje kot sem imel pri 30-ih. In to je krasen občutek!«