ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen
| V.M.

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

Nejc, POP TV

Smo v šovu Ljubezen po domače spoznali pravega Nejca ali je zgolj igral vlogo mladega, navihanega snubca? Zakaj je sodeloval pri poskusih povezovanja z Darjo in Moniko, če pa v resnici do nobene ni čutil naklonjenosti?

Nejc Šimic se pred kamerami šova Ljubezen po domače ni znašel, ker bi se zagledal v junakinjo podeželja Darjo Tomažin. Tudi njena mlajša prijateljica Monika Košenina v njem ni prebudila zanimanja, čeprav ji je kasneje namenil kar nekaj laskavih besed. Zakaj se je torej izpostavil na televiziji, se javno potegoval za srce dve desetletji starejše Darje in zatem še nerodno nagovarjal 30-letno Moniko, ki mu je zaradi neprimernega vedenja prisolila zaušnico?

Kot je Nejc pojasnil v klepetu z ustvarjalci šova, se je v bitko za Darjino srce podal zaradi nove izkušnje. V resnici pravzaprav ni upal, da bi mu uspela resna zvezda s Tomažinovo, pred kamere se je bolj podal z mislijo: »zakaj pa ne, saj izgubiti nimam ničesar.«

Foto: POP TV - 'S klofuto sem presenetila tudi sebe.'

No, pa je kljub temu dosegel več, kot si je obetal, Darja je namreč ob slovesu izjavila, da bi si ga lahko predstavljala kot partnerja, če ne bi bil toliko mlajši. Pa Nejcu te besede niso bile mar, kot je namreč pojasnil, mu ta kompliment ni pomenil veliko, je pa priznal, da je takšne besede lepo slišati, saj mu sporočajo, da še ni za v koš.

Kaj pa odnos z Moniko? Tukaj smo bili gledalci kar malce zmedeni, saj jo je sprva šokiral z direktno izjavo, da mu ni všeč, naslednjič pa se ji je dobrikal in ji laskal. Je ravnal po lastnih čustvih ali je šlo za igro pred kamero? Kot je pojasnil, je sprva z Moniko tako naravnost komuniciral, da je imel pri obeh dekletih čim prej mir in ker do Trboveljčanke preprosto ni čutil nobene simpatije. Se je torej slednje ob naslednjem snidenju spremenilo? »Ja, moral sem se ji malo prikupiti, ampak kaj naj, če so mi pa spet hodile vragolije po glavi,« je za POP TV povedal Nejc.