GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Stres ji je lomil celo telo

23. 5. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
zvezdana mlakar3

Zvezdana Mlakar foto: Facebook

Urnik voditeljice Zvezdane Mlakar je pogosto tako natrpan, da nemalokrat komajda jadra skozi vse obveznosti. Tokrat se je soočila s stresom, pod katerim se je lomilo njeno telo …

Natrpan urnik je pred dnevi vplival na zdravje Zvezdane Mlakar, zlasti, ker se je morala soočiti s povsem novo vlogo. »Pred dnevi, sem na tretji predstavi 'Razbiti vrč', kamor sem vskočila v novo vlogo, začutila, kako se mi celo telo lomi v krču, tako velik stres je bil to. Medtem, ko sem govorila tekst na odru, mi je skozi glavo zletel stavek: 'Zvezdana spusti, spusti to kontrolo, da mora biti vse najboljše, spusti ... zaupaj!' Na koncu sem bila zadovoljna z nastopom, a, ko sem prišla domov, me je začelo stiskati v trebuhu, dobila sem vročino. Nisem imela kaj, preveč obveznosti sem imela, da bi lahko preizkusila samozdravljenje, čeprav sem si ves čas grela trebuh z lastnimi rokami,« je na družabnem omrežju pojasnila Zvezdana in nadaljevala, da je zatem prejela antibiotike in si vzela dan počitka.

Zvezdana v monokomediji Štefka Valentin. foto: Boris B.Voglar

A se Zvezdana ob vsem tem ni dala, to pa že ne! Na koncu se je vse končalo natanko tako, kot je treba. Ob naslednji gledališki vaji je v njej pričelo rasti takšno veselje, da je radost pregnala bolečino, skrbi, ki so se porodile ob odhodu na slavno Menopavzo, pa je tudi uspešno pregnala.

»Po 3 mesecih sem se odpeljala v Mengeš igrat Menopavzo. V miru sem ponavljala tekst, večkrat in se spraševala, če se bom spomnila vseh detajlov. Spet skrbi. Pa jim nisem dovolila, da bi me preplavile in veselje je dobilo krila, ko sem stopila na oder. Nisem vedela, kako sem jih pogrešala, te moje kolegice, Heleno, Salome in Urško in zaigrala sem tako, da me je kar nosilo, celo dvorano bi lahko objela! Kar prekipevalo je v meni od ljubezni in veselja. Pela sem si tudi v avtu, ko sem se peljala domov in moj dragi mi je rekel: 'No, vidiš, sem ti rekel, da je vse v glavi!' Še zdaj se smejim, to so moje besede, ki jih vsak dan govorim doma (smeh). No, jaz govorim, da je vse v mislih. Spremeni jih in spremenil boš svet,« je svoje veselje s spletno publiko delila cenjena voditeljica.

prejšnji članek
Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku
Zdravje
Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku
naslednji članek
Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?
Resničnostni šovi
Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?