ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?
| V.M.

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

Eva Poklič, POP TV

Ob predvajanju oddaje Ljubezen po domače je Eva Poklič doživljala pravo dramo. Zgodba s Tomažem je bila napeta in razburkana, za konec pa je postregla še z velikim razočaranjem. Je bilo slednje večje, kot se je sprva zdelo ali pa vse skupaj le ni tako črno?

Ko se je Eva Poklič odločila za sodelovanje v šovu Ljubezen po domače, se ji niti sanjalo ni, da bo njena vloga tako odmevna. Številnim neprijetnostim je sledil trenutek zmage, nato pa ponovno razočaranje, ki je bilo še večje zaradi javnega razkritja njene srčne bolečine in misli, ki so jo objele, ko jo je Tomaž nepričakovano odslovil in poslal domov.

Tomaž je namreč sprva izločil Dragano, nato pa si je premislil in tik pred slovesom izjavil, da domov pošilja Evo. Kot je pojasnil za POP TV, je slednje storil s težkim srcem, saj sta se na zmenku imela lepo in se je med njima celo malce zaiskrilo. »Me je zmedla,« je iskreno priznal.

Foto: POP TV - Trenutki slovesa ...

Iskrena pa je bila tudi Eva, ki je svoja čustva izlila na plan šele po tem, ko je že zapustila kmetijo in prizorišče snemanja. Če se je morda zdelo, da se je poslovila povsem neobremenjeno, temu še zdaleč ni bilo tako, le pri komunikaciji v živo težje izraža svoje misli. Ko je torej prišla do avta, je Tomažu napisala čustveno sporočilo, v katerem je na plan izlila svoje občutke in žalost. Vsebino sporočila je nato Tomaž pokazalv oddaji, ob čemer Evi nemarani bilo vseeno, a kot pravi junak podeželja, s tem ni mislil nič slabega, le dokazati je želel, da je Eva mnogo bolj zgovorna med dopisovanjem.

Eva in Tomaž ostajata prijatelja

Morda je razočaranje ob končnem razpletu tudi glavni razlog, da Eva ne želi dajati izjav. Še več, mladenka ne odgovarja niti na klice, kot kaže, se je povsem zavila v molk. Ko o tem pobaramo Tomaža, pa se izkaže, da celoten zaključek zgodbe le ni tako grenak. Pojasnil nam je namreč, da sta bila z Evo v siku, da mu ničesar ne zameri in da še naprej ostajata prijatelja.