klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

23. 5. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
eva poklič

Eva Poklič foto: POP TV

Ob predvajanju oddaje Ljubezen po domače je Eva Poklič doživljala pravo dramo. Zgodba s Tomažem je bila napeta in razburkana, za konec pa je postregla še z velikim razočaranjem. Je bilo slednje večje, kot se je sprva zdelo ali pa vse skupaj le ni tako črno?

Ko se je Eva Poklič odločila za sodelovanje v šovu Ljubezen po domače, se ji niti sanjalo ni, da bo njena vloga tako odmevna. Številnim neprijetnostim je sledil trenutek zmage, nato pa ponovno razočaranje, ki je bilo še večje zaradi javnega razkritja njene srčne bolečine in misli, ki so jo objele, ko jo je Tomaž nepričakovano odslovil in poslal domov.

Tomaž je namreč sprva izločil Dragano, nato pa si je premislil in tik pred slovesom izjavil, da domov pošilja Evo. Kot je pojasnil za POP TV, je slednje storil s težkim srcem, saj sta se na zmenku imela lepo in se je med njima celo malce zaiskrilo. »Me je zmedla,« je iskreno priznal.

Trenutki slovesa ... foto: POP TV

Iskrena pa je bila tudi Eva, ki je svoja čustva izlila na plan šele po tem, ko je že zapustila kmetijo in prizorišče snemanja. Če se je morda zdelo, da se je poslovila povsem neobremenjeno, temu še zdaleč ni bilo tako, le pri komunikaciji v živo težje izraža svoje misli. Ko je torej prišla do avta, je Tomažu napisala čustveno sporočilo, v katerem je na plan izlila svoje občutke in žalost. Vsebino sporočila je nato Tomaž pokazalv oddaji, ob čemer Evi nemarani bilo vseeno, a kot pravi junak podeželja, s tem ni mislil nič slabega, le dokazati je želel, da je Eva mnogo bolj zgovorna med dopisovanjem.

Eva in Tomaž ostajata prijatelja

Morda je razočaranje ob končnem razpletu tudi glavni razlog, da Eva ne želi dajati izjav. Še več, mladenka ne odgovarja niti na klice, kot kaže, se je povsem zavila v molk. Ko o tem pobaramo Tomaža, pa se izkaže, da celoten zaključek zgodbe le ni tako grenak. Pojasnil nam je namreč, da sta bila z Evo v siku, da mu ničesar ne zameri in da še naprej ostajata prijatelja. 

Eva je prek sporočila izrazila svoje občutke ...

Eva je prek sporočila izrazila svoje občutke ... foto: POP TV

prejšnji članek
Stres ji je lomil celo telo
Svet slavnih
Stres ji je lomil celo telo
naslednji članek
Ilka Štuhec prekipeva od veselja
Svet slavnih
Ilka Štuhec prekipeva od veselja