pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Nepričakovan udarec: Hajdi golo iskreno o raku

23. 5. 2019; 01.47
Avtor: V.M.
Hajdi Korošec- foto 1

Hajdi Korošec- foto 1 foto: facebook

'Jaz sem rada iskrena, zato sem razkrila neko tako stvar, ki sem jo kar nekaj časa tajila pred vami,' so besede, s katerimi je mladinska pevka in danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek nagovorila spletno publiko.

Hajdi Korošec Jazbinšek običajno svojo spletno publiko razveseljuje s simpatičnimi objavami, tokrat pa se je odločila, da je napočil čas za nekoliko drugačno vsebino. V Instagram zgodbi je golo iskreno spregovorila o krutem udarcu, ki je ponovno zarezal v njihovo družino. Njena draga mama se namreč ponovno bori z rakom - tokrat se sooča z rakom na dojkah.

Hajdi materi v teh trenutkih trdno stoji ob strani. Spremlja jo na preglede, jo bodri in trdno verjame, da bo tudi tokrat premagala bolezen. Nenazadnje je velika borka, še zlasti v očeh hčerke, ki jo ima za veliko vzornico.

»Včasih sem jezna nase, ker se sekiram zaradi neumnosti, čeprav najbrž se vsi, ampak mogoče bi vsakemu svetovala, naj se sprehodi po Onkološkem inštitutu, tako bo videl, da imamo čisto vse, dokler imamo zdravje,« je dejala Hajdi ob razkritju družinske bolečine, o kateri je spregovorila predvsem zaradi osveščanja, spodbujanja k preventivnim pregledom in zavedanja, kako dragoceno je v resnici zdravje.

Hajdi z družino

Hajdi z družino foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ustvarite iluzijo: Najnovejši trik za povečanje ustnic
Moda&Lepota
Ustvarite iluzijo: Najnovejši trik za povečanje ustnic
naslednji članek
Stres ji je lomil celo telo
Svet slavnih
Stres ji je lomil celo telo