Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Tu so nastali krvavi posnetki Helene Blagne
| V.M.

Tu so nastali krvavi posnetki Helene Blagne

Helena Blagne, RAAY PRODUCTION

So tudi vas prestrašili posnetki okrvavljene Helene Blagne?

Na spletu so se pojavili precej grozljivi posnetki slovenske glasbene dive Helene Blagne. A brez skrbi, raztrgana in oblita s krvjo je bila zgolj zaradi vloge, za potrebo katere je morala zdrsniti iz udobnih oblačil in na plan izvabiti svojo živalsko plat.

Helena je spletnim prijateljem pojasnila, da ima zelo rada gledališki oder in da je igranje velikokrat bolj resnično, kot življenje samo. Posnetki so nastali pred več leti, na predstavi Bakhantke, ki je nastala pod okriljem Slovenskega narodnega gledališča Nova Gorica.

»Slavna tragedija Bakhantke pripoveduje pretresljivo zgodbo o pogubi, ki se zgrne nad tebanske smrtnike ob prihodu Dioniza. Bog pride iz Azije v Tebe razširjat svoj orgiastični kult, oblastniki pa skušajo zanikati njegovo božanskost in preprečiti njegovo čaščenje, kar v njem vzbudi maščevalnost ... V tej nenavadno sodobni igri se dramski konflikti prepletajo z glasbo in plesom; zelo realistično in obenem impresivno izražena religiozna občutja se sprevračajo v strastno ekstazo, pijano čaščenje in norost,« so v gledališču povzeli dogajanje v zgodbi.