Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Kaj se mu je zgodilo po oddaji?
| V.M.

Kaj se mu je zgodilo po oddaji?

Miha Božič iz Krškega., POP TV

Potem ko se je Miha Božič pojavil v oddaji Ljubezen po domače, so se pričela zanj zanimati številna dekleta. Kako na vse skupaj gledala simpatičen junak podeželja?

Miha Božič iz Krškega velja med gledalci za prijaznega in spoštljivega mladeniča, ki pa v šovu Ljubezen po domače ni imel ravno sreče z venčkom deklet, ki so skupaj z njim zakorakale pred kamere priljubljene oddaje. Medtem ko je bilo na preostalih posestvih po Sloveniji pogosto veselo, se je moral Miha ukvarjati s številnimi peripetijami, ki so v njegov dom prinesle nemalo neprijetne energije.

Kljub vsemu Miha z nasmehom poklepeta o izkušnji, zaradi katere je postal eden izmed znanih slovenskih obrazov. Pove nam, da odločitev, da sodeluje v resničnostnem formatu oddaje na njegov vsakdan ni preveč vplivala, opaža pa, da ga ljudje prepoznavajo na vsakem koraku.

Foto: Pop TV - Tridesetletnemu Mihi Božiču se je Ksenja zdela vsiljiva, saj je na vsak način poskušala pokazati, da je boljša od tekmic in da si zasluži njegovo ljubezen.

»Moje življenje se po oddaji ni veliko spremenilo, ostajam preprost, kot sem bil pred oddajo. Ko pa se odpravim izven svojega kraja, torej ko grem v druga mesta po Sloveniji, me skoraj vsi prepoznajo, nekateri me tudi pocukajo za rokav in me kaj povprašajo ali se z menoj slikajo.«

Kako pa na to, da ga lahko zadnje tedne spremljamo na malih ekranih, gledajo njegovi domači in prijatelji? Je deležen tudi kakšnih zbadljivk? »Odziv bližnjih je odličen, zelo so me pohvalili, seveda pa se tudi šalijo na moj račun, kar pa ne zamerim, saj se tudi sam rad šalim,« smeje se pokima 31- letnik, ki je med gledalkami vzbudil obilo zanimanja.

Mladenič, ki je tekom številnih neprijetnih peripetij jadral mirno in spoštljivo, je namreč pritegnil veliko deklet, ki so se določile, da bodo stik z njim poskušale navezati prek družabnih omrežij. »V času oddaje je zelo velik odziv deklet, sploh po predstavitveni oddaji in po branju pisem. Največji odziv je bil preko socialnih omrežij in na kakšnih zabavah,« nam še zaupa Miha, ki je imel v zadnjem času opravka tudi z bolj drznimi dekleti. Slednja so poskušala pritegniti pozornost z neprimernimi povabili, ki pa temnolasca še zdaleč ne ganejo. »S takšnimi se preprosto ne ukvarjam,« pravi, saj od ženskega spola tudi sam pričakuje spoštljiv odnos.