mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Arnej Ivkovič: V šov je prišel po zmago

31. 5. 2019; 09.15
Avtor: Vesna Meško
arnej in tanja

Tanja Žagar in Arnej Ivkovič foto: POP TV

Profesionalni plesalec Arnej Ivkovič si je skupaj s pevko Tanjo Žagar priplesal zmago v šovu Zvezde plešejo. Nasmejani plesni parček je s trdim delom, talentom in neizmerno vedrino prepričal Slovenijo ter posegel natanko tja, kamor sta tiho upala in si želela – med zvezde!

Arnej Ivkovič je simpatičen mladenič z nalezljivim nasmehom. Prav takšnim, kot ga ima njegova soplesalka Tanja Žagar, s katero si delita naravnost prekipevajočo vedrino in ljubezen do plesnih korakov.

Da lahko z navihano rdečelasko uresniči svojo veliko željo in osvoji zmago, mu je postalo jasno, ko je spoznal, kako zelo nadarjena plesalka je Tanja Žagar. »Že na prvem treningu sem ugotovil, da ima Tanja res velik talent. Ker sva ga želela predstaviti gledalcem, sva vsak ples nadgradila z atraktivnimi dodatki in izboljšavami, ob čemer sva upoštevala tudi nasvete sodnikov,« je povedal Arnej in dodal, da mu njuna zmaga pomeni neizmerno veliko, saj po eni strani predstavlja odsev trdega dela, po drugi strani pa potrditev, da sta odlično izvedla to, kar sta si zadala.

»Je pa zmaga ob enem tudi pomembna prelomnica v mojem življenju, ki sem si jo res zelo želel od samega začetka. Zaradi tega sem pravzaprav tudi šel v šov. Sedaj mi je to neka odskočna deska za naprej, upam, da se kmalu odprejo nove možnosti. Tudi s Tanjo pripravljava nekaj novih presenečenj in morda kmalu spet zapleševa,« je še skrivnostno namignil mladi profesionalni plesalec.

Tanja Žagar se je veselila zmage.

Tanja Žagar se je veselila zmage. foto: Miro Majcen

prejšnji članek
Zvezdano Mlakar razčlovečili, sedaj se bori za pravico
Svet slavnih
Zvezdano Mlakar razčlovečili, sedaj se bori za pravico
naslednji članek
Tako strastno sta plesala Katarina in Andrej
Svet slavnih
Tako strastno sta plesala Katarina in Andrej