mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina se je odzvala na namige o poskusu umora

30. 5. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
severina

foto: Vir: You Tube

Naslovnica današnjega srbskega časopisa je šokirala z naslovom: 'Policija preiskuje napad. Seve poskušala ubiti Milana!' Pevka se je že odzvala.

Ravno včeraj sta imela pevka Severina in njen nekdanji partner Milan Popović eno izmed zadnjih sodniških soočenj v Zagrebu v povezavi s sodno bitko za skrbništvo in preživnino za sina Aleksandra. Danes pa so srbski mediji šokirali z naslovom: 'Policija preiskuje napad. Seve poskušala ubiti Milana!' Severina, ki večino časa v zvezdi s sodnim postopkom molči, se je odzvala na Instagramu. 

"V sodni bitki za svojega otroka sem poleg številnih postavljenih diagnoz dobila še neuradni status 'morilke'. Razlog je enostaven. Oče ni uspel dobiti takoj želenega s strani hrvaških institucij, pa je po včerajšnjem sodišču v javnost 'spustil' novico o poizkusu umora, ki naj bi ga poizkušala storiti jaz s pomočjo svojega moža Igorja," je v odzivu zapisala na družbenem omrežju. "Vsem je jasno, da je to plačan oglas in da, če je potrebno, da me premaga, me mora obtožiti, da sem morilka. Nisem morilka, niti ne bom to postala."

Celoten pevkin odziv pa si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
S poroko se ji ne mudi
Svet slavnih
S poroko se ji ne mudi
naslednji članek
Od Mojce Senčar se je čustveno poslovila tudi Molkova
Svet slavnih
Od Mojce Senčar se je čustveno poslovila tudi Molkova