Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harryju očitajo, da je šel v Italijo in stran od Meghan ter sina

2. 6. 2019; 06.00
Avtor: N.S.
princ harry

Harry velja za velikodušnega in ljubečega očka. foto: Profimedia

Da princ Harry ne more umakniti pogleda s svojega sina Archieja, je več kot očitno, saj z njim preživi vsak prosti trenutek. Prav zato se mnogi čudijo zlobnim jezikom, ki mu očitajo, da je slab starš.

Lahko bi celo rekli »saj ni res, pa je«! Princa Harryja nekateri zlobni jeziki obsojajo, da je v ključnih trenutkih zapustil sina. Da, prav ste prebrali – zapustil sina.

Vojvoda Susseški je od prvega dne zaljubljen v svojega sina Archieja Harrisona, kar povedo tudi viri na britanskem dvoru, ki ga opisujejo kot zelo predanega očeta, ki je ob svojem sinu, kot bi bil v nebesih. Prav zato se mnogi čudijo, da so se zlobni jeziki spravili na princa Harryja. Razlog je namreč precej banalen. Harry je po uradni dolžnosti moral za dva dni odpotovati na uradni obisk v Italijo, kar je razburilo nekatere anonimne in zafrustrirane zlobne jezike, ki mu očitajo, da je zapustil sina v ključnih trenutkih. »Kako je lahko Harry kar šel na pot in zapustil sina Archieja? Takšno dejanje lahko stori le slab starš,« se je glasil eden od očitkov, kar mnogi vidijo kot zelo bizarno provokacijo, saj vsi vedo, kako predan oče je priljubljeni princ.

V Italiji se je mudil zaradi tekme pola, ki jo je igral po uradni dolžnosti. foto: Profimedia

Prijatelj ga je branil

Harry se na očitke sicer ni odzval in se verjetno tudi ne bo, se je pa zato oglasil njegov dober prijatelj iz Italije, Nacho Figueras, ki je branil svojega prijatelja. »Sam sem tudi oče štirih otrok in včasih pač službena dolžnost kliče. Kaj vse ljudem ne pride na pamet! Sicer pa naj povem, da je bil Harry »uradno« zdoma natančno 24 ur, in mislim, da otroku in Meghan ni nič manjkalo v tem času. Harry je prečudovit oče, zato so vsakršni očitki, da temu ni tako, preprosta neumnost, in še kakšno slabo besedo bi lahko rekel na to. Neprivoščljivci naj se raje ukvarjajo s svojimi težavami, saj gre Harryju precej dobro in ima stvari v življenju urejene,« je javno zlobne očitke obsodil Harryjev prijatelj.

Harryja je javno branil njegov dobri prijatelj Nacho Figueras, ki je princa gostil v Rimu. foto: Profimedia

prejšnji članek
Znani voditeljici očim pod pretvezo iskanja rakastih zatrdlin otipaval prsi
Svet slavnih
Znani voditeljici očim pod pretvezo iskanja rakastih zatrdlin otipaval prsi
naslednji članek
Govorice o nosečnosti je odločno zanikala
Svet slavnih
Govorice o nosečnosti je odločno zanikala