dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 17. junija

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

srca 08 Njena.si

Vid Valič ujet med osvajanjem neznanke

Marko posavec naslovna Njena.si

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v ...

Ana Maria zaradi sinka vitka in lepša kot kdajkoli prej
| V.M.

Ana Maria zaradi sinka vitka in lepša kot kdajkoli prej

Ana Marija Mitić, arhiv Media24

No, to pa je osupljiva sprememba!

Igralka Ana Maria Mitić uživa življenje mamice. Slednje nanjo vpliva odlično, videti je namreč več kot izvrstno. Tudi sama pripisuje zasluge svojemu mini trenerju, sinku Levu.

Ana Maria Mitić je septembra povila dečka, ki sta ga s partnerjem poimenovala Lev. Novico o nosečnosti sta zase zadržala vse do konca, tako da smo za njen trebušček izvedeli šele tedaj, ko je mali princ privekal na svet. No, Ana Maria je ostala skrivnostna tudi v naslednjih mesecih, svojega Levčka namreč doslej še ni pokazala javnosti in vse kaže na to, da ga s partnerjem ne bosta izpostavljala javnosti.

Je pa v zadnjem času igralka nekoliko bolj prisotna na družbenem omrežju, kjer je svoje sledilce pošteno presenetila s svojo podobo. Ana Maria je namreč videti več kot izvrstno in kot pravi sama, gre zasluge pripisati njenemu osebnemu trenerju. A ne tistemu iz telovadnice, temveč malemu Levčku, ki poskrbi, da je mamica nenehno v pogonu.

»Rodila sem si mini osebnega trenerja,« je zapisala igralka, eden izmed spletnih prijateljev pa se je pošalil, da je ostala samo še Ana in jo pobaral, kam je dala Marijo.