Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Ana Maria zaradi sinka vitka in lepša kot kdajkoli prej
| V.M.

Ana Maria zaradi sinka vitka in lepša kot kdajkoli prej

Ana Marija Mitić, arhiv Media24

No, to pa je osupljiva sprememba!

Igralka Ana Maria Mitić uživa življenje mamice. Slednje nanjo vpliva odlično, videti je namreč več kot izvrstno. Tudi sama pripisuje zasluge svojemu mini trenerju, sinku Levu.

Ana Maria Mitić je septembra povila dečka, ki sta ga s partnerjem poimenovala Lev. Novico o nosečnosti sta zase zadržala vse do konca, tako da smo za njen trebušček izvedeli šele tedaj, ko je mali princ privekal na svet. No, Ana Maria je ostala skrivnostna tudi v naslednjih mesecih, svojega Levčka namreč doslej še ni pokazala javnosti in vse kaže na to, da ga s partnerjem ne bosta izpostavljala javnosti.

Je pa v zadnjem času igralka nekoliko bolj prisotna na družbenem omrežju, kjer je svoje sledilce pošteno presenetila s svojo podobo. Ana Maria je namreč videti več kot izvrstno in kot pravi sama, gre zasluge pripisati njenemu osebnemu trenerju. A ne tistemu iz telovadnice, temveč malemu Levčku, ki poskrbi, da je mamica nenehno v pogonu.

»Rodila sem si mini osebnega trenerja,« je zapisala igralka, eden izmed spletnih prijateljev pa se je pošalil, da je ostala samo še Ana in jo pobaral, kam je dala Marijo.