900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pred boleznijo je bila Ema vitka in zapeljiva mačka!

19. 6. 2019; 07.00
Avtor: Vesna Meško
rasema  prej in potem

Rasema nekoč in danes foto: Osebni arhiv

Preden je zbolela, je bila postavna in atraktivna ženska, za katero so se radovedno obračale glave. »Vedno sem bila v centru pozornosti, potem pa je prišla bolezen in z njo odvečni kilogrami …«

Rasema Begilić iz šova Ljubezen po domače se pogosto sooča z očitki na račun njenih odvečnih kilogramov. Zaupa nam, da so se iz njenih oblin norčevali že med snemanjem oddaje, pa tudi na malih ekranih smo lahko videl več pikrih na račun njene teže. Čeprav se zaveda, da sodi med obilnejše ženske, pa jo vendarle jezi, ko se na nespoštljiv način z njo ukvarjajo zlobni jeziki. Zlasti, ker je do porasta teže prišlo zaradi bolezni in je trajalo kar nekaj časa, da se je privadila na svojo polnejšo podobo.

Emina poročna fotografija, na kateri šteje 40 let. foto: Osebni arhiv

Morda niste vedeli, a Ema je bila pred leti vitka in postavna ženska. »Ne želim zveneti, kot da se hvalim, ampak res sem bila top mačka, vedno v središču pozornosti. Visoka sem 1.76 cm, vse do 36 leta sem imela 61 kilogramov,« nam zaupa Ema in nadaljuje, da so se najprej pričeli kilogrami kopičiti po porodu, prelomno pa je bilo obdobje, ko je leta 2003 zbolela za sladkorno boleznijo tipa 2. »Od takrat imam velike težave s težo, vsako leto sem imela več kilogramov, bitka z njimi pa je bila žal neuspešna,« še pove Ema in doda, da jo zlasti jezi, ko jo zbadajo tisti, ki prav dobro vedo, kje tiči razlog za njene težave.

Utrinki iz Eminega albuma.

Utrinki iz Eminega albuma. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ani Klašnja se je življenje obrnilo na glavo
Svet slavnih
Ani Klašnja se je življenje obrnilo na glavo
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pozor v poslovnih in finančnih vodah!
Horoskop
Dnevni horoskop: Pozor v poslovnih in finančnih vodah!