uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet
| V.M.

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Teja in Jani, Mediaspeed.net

Cool Mamacitaa Teja Perjet je na družbenem omrežju presenetila s čustvenim zapisom, ki ga je namenila svoji veliki ljubezni, partnerju Janiju Jugovicu.

Teja Perjet je svojemu partnerju Janiju javno izpovedala čustva, ki so jo kot vihar objela pred sedmimi leti, ko sta kot sotekmovalca ustvarjala zgodbo šova Gostilna išče šefa.

»Sedela sva en nasproti drugega in lovila sem tvoj pogled. Ko sem končno ga, sem umaknila svojega. Od strahu. Prvi pogled mi je povedal vse. To je bilo to. Ti si bil to. Vse kar sem do takrat mislila, da vem o ljubezni, se je razblinilo. Spoznala sem, da obstaja ljubezen na prvi pogled. Spoznala sem, da enostavno veš. Da čutiš, kdaj je tisti nekdo tisti pravi. Tisti ob pogledu katerega zardiš in skriješ svoj pogled, čeprav bi ga lahko nepremično gledal ure in ure. Tisti, zaradi katerega drhtiš. Tisti, ki je kriv za vse metuljčke v telesu in zmedo v glavi. Tisti zaradi katerega ne razmišljaš več trezno. Prava ljubezen se zgodi in ko se zgodi, ti je vseeno, kaj se dogaja okoli tebe. Bila sem jaz in bil si ti in pogled, ki je povedal vse.«