anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

vihar Petisvet.si

Angeli so energije 30. tedna poimenovali karmični...

toča, vrt, zasavje Svet24.si

FOTO: Razbesnele so se nevihte z obilnimi ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

matjaz kumelj 1 Njena.si

Kaj paše Matjažu Kumelju?

Marijana Brecelj Njena.si

Igralka Reke ljubezni se na dopustu prelevi v ...

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet
| V.M.

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Teja in Jani, Mediaspeed.net

Cool Mamacitaa Teja Perjet je na družbenem omrežju presenetila s čustvenim zapisom, ki ga je namenila svoji veliki ljubezni, partnerju Janiju Jugovicu.

Teja Perjet je svojemu partnerju Janiju javno izpovedala čustva, ki so jo kot vihar objela pred sedmimi leti, ko sta kot sotekmovalca ustvarjala zgodbo šova Gostilna išče šefa.

»Sedela sva en nasproti drugega in lovila sem tvoj pogled. Ko sem končno ga, sem umaknila svojega. Od strahu. Prvi pogled mi je povedal vse. To je bilo to. Ti si bil to. Vse kar sem do takrat mislila, da vem o ljubezni, se je razblinilo. Spoznala sem, da obstaja ljubezen na prvi pogled. Spoznala sem, da enostavno veš. Da čutiš, kdaj je tisti nekdo tisti pravi. Tisti ob pogledu katerega zardiš in skriješ svoj pogled, čeprav bi ga lahko nepremično gledal ure in ure. Tisti, zaradi katerega drhtiš. Tisti, ki je kriv za vse metuljčke v telesu in zmedo v glavi. Tisti zaradi katerega ne razmišljaš več trezno. Prava ljubezen se zgodi in ko se zgodi, ti je vseeno, kaj se dogaja okoli tebe. Bila sem jaz in bil si ti in pogled, ki je povedal vse.«