Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Izpoved Gašperja Hafnerja: 'Moje srce bije za drugo'

1. 7. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
gašper hafner

Gašper Hafner foto: POP TV

Čeprav na njegovem obrazu igra veder nasmeh, v resnici Gašperja Hafnerja že skoraj eno leto pesti srčna bolečina. Tega, kar vam bo tekom ljubezenske izpovedi razkril v nadaljevanju, ni načrtoval, meni pa, da je napočil čas, da o tem javno spregovori.

Gašper Hafner je karizmatični junak podeželja, ki smo ga spoznali tekom šova Ljubezen po domače. Njegov nastop pred kamerami je bil veder in sproščen, zaradi česar se je zelo prikupil gledalcem oddaje. A vse le ni bilo čisto tako, kot smo videli na malih ekranih. Pod Gašperjevim zabavnim karakterjem namreč tli skrivnost, zaradi katere ga je med ustvarjanjem šova pošteno zbadalo v prsih.

»Skuhal sem si vročo 'juhco' in zdaj jo bom pač moral pojesti. Vse skupaj me še vedno duši in obremenjuje, zaradi moje vesti se mi tako zdi prav, da o tem spregovorim. Če bi se to dotikalo samo privatnega življenja, bi to povedal samo svojim bližnjim, ker pa na nek način zajema tudi dogajanje na televiziji, sem se odločil, da resnico povem javno,« je odločen Gašper, ki brž pripomni, da si ne želi pomilovanja, le pošteno bi rad ravnal, pa četudi je bila škoda že narejena.

In o čem Gašper pravzaprav govori? Kaj mu tako zelo krati nočni spanec, da bo obelodanil tisto, česar ni zaupal niti izbranki Patriciji? Tekom dolgega klepeta nam je Gašper pojasnil, kako se mu je tik pred šovom življenje obrnilo na glavo. Po prijavi v resničnostni šov, a preden se je slednji dobro začel, je namreč spoznal dekle, zaradi katerega so se mu pošteno zamajala tla pod nogami.

»Seveda nisem iskal dekleta, sploh pred sodelovanjem v šovu sem se vsemu izogibal, no, pa tudi časa nimam za te reči, saj vse dneve delam na kmetiji in v delavnici. Ampak kljub temu se je zgodilo. Pot mi je prekrižala sanjska ženska. Mojo pozornost je pritegnila prek Facebooka in to tako močno, da sem si vzel čas. Nekje 14 dni pred snemanjem oddaje sva se videla tudi v živo in odkrito priznam, da me je zadelo naravnost v srce. Predstavlja namreč vse tisto, kar sem si od nekdaj želel, moja popolna boljša polovica, s katero si deliva enake sanje, želje in pogled na svet,« nam je razkril Gašper, ki se je tik pred šovom znašel v zelo težki situaciji.

Gašper Hafner foto: Pop TV

Ko je njegova skrivnostna neznanka izvedela, da bo sodeloval v oddaji Ljubezen po domače, ji je bilo nemudoma žal, da je sploh navezala stik, a kaj, ko je bilo tedaj že prepozno. Iskrice so poletele, Gašperja pa je čakalo spoznavanje deklet na domači kmetiji. »Vedel sem, da v šov moram iti, tudi ona me je spodbujala naj grem, naj izpeljem, kar sem si zadal in se potem odločim, tako, kot bom čutil, da je prav. Takrat sem ji rekel, da v šovu ne bom izbral in da se bom vrnil k njej. Ampak to se potem ni zgodilo. Izbral sem Patricijo, s katero sva postala par.«

Zakaj se ni vrnil k njej? Kje se je zapletlo? Se je v šovu zaljubil v Patricijo? »Ko smo snemali, sem bil z mislimi pri njej. Razmišljal sem, kako predstavlja žensko, o kakršni sem od nekdaj sanjal, hkrati pa sem se prestrašil, da je vse skupaj preveč prelepo, da bi bilo res. Bal sem se jo pripeljati v svoje življenje, strah me je bilo, da bi jo razočaral, da nisem sposoben dati tistega, kar si zasluži. Pa vem, da ne bi bilo potrebno veliko, da bi se imela zelo lepo, saj je preprosta in skromna ženska. Ampak preprosto nisem bil prepričan, da bom zmogel to tako speljati, da bo ob meni srečna. In tako sem kljub ljubezni dovolil, da se najini poti razideta.«

Medtem ko je v Gašperjevih prsih divjal vihar, smo na malih ekranih spremljali, kako je izbral Patricijo in jo odpeljal na romantični izlet. Med njima je resnično vzklila naklonjenost, nekaj časa sta bila tudi par, a Gašper dekleta iz Facebooka preprosto ni zmogel izbrisati iz glave in srca. »To, da sem bil s Patricijo, ni bilo prav, resnično ni bilo pošteno, saj nisem bil s srcem pri stvari. Rad sem jo sicer imel, ampak nisem je pa ljubil, saj je bilo moje srce drugje. Nekako sem upal, da bom ob Patriciji pozabil nanjo, ampak ni šlo. Takšna je resnica, ne morem je pozabiti in konec! Pošteno sem se zafrknil,« je iskren Gašper, ki je zgodbo izlil na plan, ker ni več želel vseh čustev zadrževati v sebi.

»Da bi lahko nadaljeval z življenjem, sem moral razkriti, kaj me bremeni. Novih temeljev ne morem in ne želim postavljati na bremenih. Če želim naprej živeti po svojih načelih, se mi zdi prav, da pač priznam, kar sem naredil. Tokrat sem namreč poteptal vse svoje vrednote. Ne maram skrivanja in laži, cenim iskrenost in tako sem živel vse do te situacije, ko nisem držal obljube ženski, ki bi jo morda lahko popeljal pred oltar. Izgubil sem svojo verodostojnost,« resno zaključi moj sogovornik in doda, da močno obžaluje svoje odločitve, tekom katerih je sebi in vpletenim zadal srčne bolečine.

prejšnji članek
Alenka Košir razkrila, kako ohranja mladosten videz
Svet slavnih
Alenka Košir razkrila, kako ohranja mladosten videz
naslednji članek
Kmet Luka zaročil znano lepotičko!
Svet slavnih
Kmet Luka zaročil znano lepotičko!
#nasazenazenska
nasazenazenska