anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

vihar Petisvet.si

Angeli so energije 30. tedna poimenovali karmični...

toča, vrt, zasavje Svet24.si

FOTO: Razbesnele so se nevihte z obilnimi ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

matjaz kumelj 1 Njena.si

Kaj paše Matjažu Kumelju?

Marijana Brecelj Njena.si

Igralka Reke ljubezni se na dopustu prelevi v ...

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično preobrazbo
| V.M.

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično preobrazbo

Miha Rodman, Pop Tv

Igralec Miha Rodman je z vlogo v seriji Reka ljubezni ponovno dokazal, da premore izvrstne igralske sposobnosti. Tekom iztekajoče se sezone se je namreč iz očarljivega mladeniča z odliko prelevil v skrivnostnega preračunljivca.

Dejan se je seriji Reka ljubezni pridružil kot izjemno zabaven mladenič, ki je nemudoma očaral dame na Krki. A vedrina in brezskrbnost pri Slakovih nista trajala dolgo, v nežnih odtenkih so se namreč pričele odstirati Dejanove skrivnostne plasti, vse dokler ni brezskrben nasmeh povsem zamenjala preračunljiva obrazna mimika.

Lik Dejana je igralca Miho Rodmana popeljal skozi mnoge izzive, s katerimi se je srečevala tudi preostala igralska zasedba. »Da so igralci v serijah pogosto postavljeni pred številčne izzive, upodobitev karakternega razpona njihovih likov zagotovo ni najbolj enostavna naloga. Pri vseh štirih sezonah smo to lahko videli pri seriji Reka ljubezni, kjer so se naši liki soočali za različnimi situacijami, sami pa so seveda vstopali v vloge različnih karakterjev, ki so prav tem situacijam botrovali,« se strinjajo tudi na Pro plusu, kjer med izstopajoče se preobrazbe štejejo ravno lik Dejana.  

Foto: POP TV/Ksaver Šinkar - Dejan

»Eno izmed preobrazb lahko vidimo prav pri Dejanu, ki ga upodablja Miha Rodman in, če nam je Miha ob začetku zaupal, da je njuna skupna točka ta, da imata rada pustolovščine, jadranje, ipd. si prav zagotovo ne delita neiskrenosti, prikrivanja in temne plati, ki je vse bolj lahko spoznavamo v nadaljnjih epizodah pri Dejanu. Samo še vprašanje časa je, kdaj ga bodo razkrinkali pri Slakovih in, kdaj bo tudi Irena dokončno spoznala, da se za njegovo navidezno prijaznostjo skriva prav nekaj drugega.« 

Vsi smo seveda že v nestrpnem pričakovanju razpleta in skupaj že čakamo na razplet zgodbe, ki bo svoj zaključek doživela, 28. junija.