Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Dolinar končno pokazala nosečniški trebušček

24. 6. 2019; 07.45
Avtor: K.M.
Ana Dolinar

Ana Dolinar foto: M24

Visoko noseča igralka bo zelo kmalu ostala mamica.

Že od meseca februarja je znano, da svojega tretjega otroka z možem Sebastijanom Horvatom pričakuje slovenska igralka Ana Dolinar. Ta nosečnosti sicer ni skrivala, a se je umaknila izpred oči javnosti in svojega stanja na veliko ni razglašala niti na družbenih omrežjih. Zdaj, ko je tik pred tem, da vnovič postane mamica, je namreč v 36. tednu nosečnosti, pa je na Instagramu končno objavila fotografijo lepo zaobljenega trebuščka. 

"Nosečnost je ustvarjena za prilagoditev za bolj počasen ritem življenja. Vstopam v počasno sezono," je ob fotografiji zapisala igralka in razkrila, da se bo družinica povečala že zelo kmalu. Ana naj bi rodila v mesecu juliju, trenutno pa je v 36. tednu, nosečnice otroka največkrat nosijo tam do 42. tedna. 

Ana in Sebastijan imata sicer že dobrih sedem let staro hči Ronjo in deklico Nano Amo, ki sta jo leta 2015 posvojila v Gani. Zakonca pa je doletela tudi tragedija, saj sta med drugo nosečnostjo leta 2013 izgubila otroka. Ani so morali zaradi komplikacij v petem mesecu nosečnost na žalost prekiniti. 

prejšnji članek
Iris Mulej zapustila Slovenijo
Svet slavnih
Iris Mulej zapustila Slovenijo
naslednji članek
Ljubezen po domače: Ireni gre na jetra
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ireni gre na jetra