Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Dončić novinec leta, Anamaria ob njem blestela

25. 6. 2019; 08.14
Avtor: K.M.
lukanamaria

Luka Dončić in Anamaria Goltes foto: Instagram

Luka Dončić je v ZDA osvojil prestižni športni naziv novinca leta, ob tem pa ga je seveda spremljala tudi simpatična svetlolaska.

Ponoči so v Los Angelesu podelili letošnje NBA nagrade. V kategoriji 'novinec leta' je skoraj pričakovano zmagovalec postal Slovenec Luka Dončič, ki je v svoji prvi sezoni v najmočnejši košarkarski ligi na svetu praktično dominiral na parketu in v dresu kluba Dallas Mavericks. Najboljši novi igralec leta je bil zagotovo ena izmed zvezd večera, na rdeči preprogi pa ni bil sam. 

Luka Dončić foto: Profimedia

Na rdeči preprogi prireditve so Luko spremljale tudi njegove štiri ženske, dekle Anamaria Goltes ter mama Mirjam Poterbin in babi Milena Poterbin. Vse tri so na rdeči preprogi blestele in spet navdušile javnost. 

"Moj novinec leta, ponosna sem nate," je Anamaria zapisala na Instagramu, ob tem pa je delila fotografijo z rdeče preproge, na kateri ob Luki blesti v dolgi elegantni črni obleki z razgaljenimi rameni. 

V zelo podobni modri obleki je na rdeči preprogi blestela tudi Lukova mama. Tako Anamarija in Mirjam kot tudi Lukova babica Milena pa so z novincem leta seveda pozirale tudi za fotografe. Takoj, ko je bilo jasno, da je osvojil laskavi naziv, mu je dekle čestitalo s poljubom, preostali ženski njegovega življenja pa z objemom. 

prejšnji članek
Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo
Svet slavnih
Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo
naslednji članek
Tanja Ribič odkriva 'bosanske piramide'
Svet slavnih
Tanja Ribič odkriva 'bosanske piramide'