Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tanja Ribič ob službo!?

3. 7. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
tanja ribič

Tanja Ribič foto: Profimedia

V javnost je prišla informacija, da jeseni ne bo sodelovala pri projektu, katerega del je bila kar štiri sezone. Se strinjate z odločitvijo?

POP TV je danes sporočil, da bo v oddaji Znan obraz ima svoj glas prišlo do velike spremembe. Na voditeljskem stolčku ostaja Denis Avdić, popolnoma spremenjena pa bo žirantska zasedba. Z novo, peto, sezono se namreč poslavljajo Tanja RibičGojmir Lešnjak Gojc in Irena Yebuah Tiran, njihova mesta pa zasedajo uveljavljeni slovenski ustvarjalci. 

To so finalistka četrte sezone Lea Sirk, priljubljena igralka Lara Komar, ki po koncu serije Reka ljubezni tako ostaja na malih ekranih, in pa igralec Marko Miladinović. Nova žirija pa očitno ne bo edina sprememba. "To jesen oddaja Znan obraz ima svoj glas prihaja v osveženi podobi in novi žiranti ne bodo edino presenečenje, ki ga pripravljamo za naše gledalce. Po štirih sezonah je prišel čas za novo žirijo, ki bo z novega zornega kota vzpodbujala in ocenjevala nastopajoče," nam je o spremembi povedala predstavnica za stike z javnostjo na Pro Plus, Ula Podojstršek

Znan obraz ima svoj glas foto: POP TV

prejšnji članek
Isaacova Patricija delila sliko dojenja
Svet slavnih
Isaacova Patricija delila sliko dojenja
naslednji članek
Kako ostati šik na delovnem mestu v času vročinskega vala
Moda&Lepota
Kako ostati šik na delovnem mestu v času vročinskega vala