moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

To je ljubezen življenja slavnega Victorya
| A.K.

To je ljubezen življenja slavnega Victorya

Miran Miki Vlahovič in žena Petra, M24/Marko Vavpotič

Enainpedesetletni Miki Vlahovič, kitarist in vokalist zasedbe Victory se v teh dneh z družino odpravlja na zaslužene počitnice.

Pred odhodom na morje nam je zaupal, da je z preteklim letom zelo zadovoljen, še posebno pa je ponosen, da mu je po petih letih spet uspelo napisati nov hit "Še vedno sva ista”. S svojo novo nostalgično ljubezensko pesmijo je želel povedati, da vsak človek v sebi nosi tisto nekaj več, ki je namenjeno zgolj eni, pravi osebi, ki jo spoznamo, pa še to le, če imamo srečo.

"Meni se je sreča nasmehnila že pred 25. leti, ko sem spoznal Petro, s katero sva poročena že 23 let." In kako jima je v vseh teh letih uspelo ohraniti strast v zakonu?

"Moja filozofija je, da v zakonu ni vse črno-belo, temveč v veliki večini prevladuje siva barva. In če ti uspe v tej sivi barvi uspešno pluti skozi življenje, uživati in trpeti skupaj, si zmagovalec. Če pa zakon vidiš le črno-belo in če postaviš svoj ego pred dvojino, so to teki na kratke proge. Partnerja se morata naučiti prisluhniti drug drugemu. V 25 letih je bilo veliko prilagajanja, sklepanja kompromisov in popuščanja. Najbolj pa je pomembno, da se imata partnerja rada in se spoštujeta. Težko je biti zaljubljen 25 let, res pa je, da sem se odločil, da je ona moja in da bo za vedno moja, ne glede na vse. Obstaja pa veliko stvari, ki so nama ljube, in hvala bogu imava tudi skupne strasti."