IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. avgusta

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

rakun v avtomatu Svet24.si

FOTO: Nekdo je ropal avtomat za prigrizke, ...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v mlajšo Romkinjo!'
| V.M.

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v mlajšo Romkinjo!'

Rasema z nekdanjim partnerjem., Osebni arhiv

Velika osemletna ljubezen z mladim Kosovarjem je končana. 'Preselil se je v Kranj, k 43-letni Romkinji, mamici dveh skoraj odraslih otrok.'

Rasema Begulič, ki smo jo spoznali v resničnostni oddaji Ljubezen po domače, je ponovno okusila razočaranje. Potem ko se je v začetku leta v njen objem vrnil 25-let mlajši partner iz Kosova, ji je slednji sredi junija ponovno pomahal v slovo.

Foto: M24 - Zadnjih osem let je imela Rasema ljubimca, ki jo je zdaj že drugič zapustil zaradi mlajše ženske. Čeprav je kaj takega pričakovala, je zdaj razočarana.

»Moj mladi dragi se je zaljubil v Romkinjo in me 17. junija 2019 ponovno blokiral na vseh družbenih omrežjih. Z njim tako nimam nobenih stikov več. Malo ga pogrešam, saj sem se nanj kar navezala - saj veste, osem let le ni malo. Ampak takšno je pač življenje … Želim mu vso srečo, a če sem povsem iskrena, kar malce dvomim, da mu bo uspelo. Pri njem je pač tako: kjer se mu godi boljše, tam ostane dlje časa. Zdaj je našel novo gnezdo pri ločeni 43-letni bolgarski Romkinji, materi 23-letnika in 17-letnice,« je za našo medijsko hišo pojasnila Rasema, ki ji grenke izkušnje niso omajale vere v ljubezen.

61-letnica namreč verjame, da je še veliko dobrih, samskih moških in da za ljubezen ni nikoli prepozno. »Jaz vem in čutim, da bom novo leto praznovala v dvoje,« pokima Rasema, medtem ko se smuka po kuhinji in pripravlja dobrote …