Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

meghan harry Svet24.si

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!
| V.M.

Tako so zapili Hafnerjevo Tino!

Jaka in Gašper Hafner, M24

Da sta Ana in Jaka postala starša, ni odmevalo le okrog Hafnerjeve domačije. Se je pa prav tam v čast pogumni mamici in mali princeski Tini odvila zabava, na kateri so najmlajšo članico Hafnerjeve družine pošteno zapili.

Dan po druženju smo poklepetali s stricem Gašperjem, ki nam je s simpatično hripavim glasom povedal, da je bilo zelo veselo. »Doma smo zastavili, pred hišo smo postavil klopi in 'gasa', se je jedlo in pilo v potokih,« se je hahljal novopečeni stric, ki je bratovi hčerki nazdravil, kot pravi, v družbi najbližjih.

Torej ste slavili v ožjem krogu? - smo ga radovedno pobarali, nakar nas je nasmejal s simpatičnim odgovorom: »No, ja, z ljudmi, s katerimi se največ družimo, kakšnih 100 smo jih povabili.« Na Tinino rojstvo tako še zdaleč ni nazdravljala peščica ljudi. Hafnerji namreč veljajo za sila priljubljeno družino, a da bo jasno, ne zaradi tega, ker sta bila simpatična brata udeleženca resničnostnega šova. Okrog njih je pač že od nekdaj zelo veselo, fanta sta namreč preprosta, zabavna in srčna.

Čeprav smo ju spremljali na malih zaslonih, jima za slavo ni prav nič mar, raje svoj čas posvečata realnemu življenju in se ne obremenjujeta z virtualnim svetom, kjer so na njun račun mleli mnogi spletni jeziki …