favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka Reke ljubezni se na dopustu prelevi v Robinzona

21. 7. 2019; 07.00
Avtor: tp
Marijana Brecelj

Igralka pravi, da bo delala, dokler bo lahko in dokler bo povpraševanje – seveda v mejah svojih zmožnosti. foto: Mateja J. Potočnik

Preden bo znova stopila pred televizijske kamere, si bo vzela nekaj časa za oddih ob modrem Jadranu.

Igralka Marijana Brecelj kljub upokojitvi svojega poklica ni obesila na klin, kar zelo dobro vedo gledalci serije Reka ljubezni, v kateri je upodabljala Rokovo in Blaževo babico Marijo Slak.

V njeni podobi in igri pa bomo lahko uživali tudi v prihodnje. Brecljeva se je namreč pridružila ekipi nove serije Pop TV Najini mostovi. »Igralci imamo enega od redkih poklicev, v katerih potrebujejo tudi 'ta stare'. In zdaj mojega letnika aktivnega ni več v izobilju, tako da bom delala, dokler bo delo. Rada delam. Igranje mi je še vedno izziv. Nikoli pa ne bi šla še v en tak projekt, kot je bil Reka ljubezni. To je bilo le dve leti in dve leti je pri mojih letih že kar velik zalogaj. V Najinih mostovih imam manjšo vlogo, pa tudi trajala bo samo eno sezono. Ne načrtujem delati v nedogled. Zdaj imam to, potem pa bom videla. Z veseljem bi delala v gledališču, a le, kar je v domeni mojih zmožnosti. Ne bi se precenjevala in ne bi se dokazovala ne sebi ne drugim,« nam je povedala Brecljeva. Preden bo znova stopila pred televizijske kamere, pa si bo vzela nekaj časa za oddih ob modrem Jadranu. »Grem na morje in sem tudi povedala ljudem pri tem novem projektu, da me med tem in tem datumom ni in me tudi pod zemljo ne bodo našli,« nam je zaupala igralka. In kaj bo tam počela? »Na morju berem, po navadi se učim za naprej kakšne tekste, tokrat se bom morala že spet, pa kuham si, ker sem nekje, kjer je čisti odklop – ni elektrike, ni vode, ničesar ni – kar mi zelo paše in tega se zelo veselim,« nam je za konec še razkrila Marijana. 

prejšnji članek
Kaj paše Matjažu Kumelju?
Svet slavnih
Kaj paše Matjažu Kumelju?
naslednji članek
Gwyneth Paltrow nič več v odlični formi
Svet slavnih
Gwyneth Paltrow nič več v odlični formi