otroci, mobilni telefon Svet24.si

Slovenski psihiatri pozivajo: prepovejte mobitele ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 23. septembra

planeti Svet24.si

Tedenski horoskop: doseči se bo dalo veliko, a bo...

otroci, mobilni telefon Svet24.si

Slovenski psihiatri pozivajo: prepovejte mobitele ...

AdobeStock_130683533 Odkrito.si

Katero bolezen razkriva vonj tvoje kože?

KSENIJA SEŠEL Njena.si

Kmetija: Ksenija v resnici prestaja hude bolečine

ljubezen-na-vasi Njena.si

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem...

Pa imamo nov parček: Kmet Nik ljubi barovko Katarino
| Vesna Meško

Pa imamo nov parček: Kmet Nik ljubi barovko Katarino

Katarina: 'V njegovi družbi nikoli ni dolgčas. Za svoja leta je zelo zrel in odgovoren.', Osebni arhiv

Med akterjema resničnostnega šova Kmetija in Bar je preskočila iskrica. Katarina Kosem in Nik Triler sta nerazdružljiva že nekaj mesecev.

Katarina Kosem in Nik Triler sta se na malih zaslonih znašla v istem časovnem obdobju. Nik se je preizkusil v resničnostnem šovu Kmetija, Katarina pa se je za nagrado borila v šovu Bar. Drug drugega torej nista spremljala po televiziji, le Nik je občasno o Katarini zasledil kakšno novico, saj se je njegov šov zaključil nekoliko prej.

Kje sta se torej spoznala? »Uradno sva se spoznala v lokalu, kjer dela Katarina. Že isti večer sva šla na pijačo in od takrat sva nenehno skupaj,« nam zaupa Nik in doda, da se je to zgodilo v začetku aprila. »Lahko bi rekla, da je iskrica med nama kar takoj preskočila.«

Foto: Osebni arhiv - Nik: 'Najbolj mi je vseč, da je preprosta punca, povse drugačna od ostalih ljubljanskih 'finoč''.

Parček se pogosto mudi na Obali, kadar imata le čas, se namreč odpravita h Katarininim staršem v Izolo, kjer proste trenutke izkoristita tudi za uživanje na plaži.

Na obdobje, ki ju je tako tesno povezalo in odnos, ki ga gradita, še zdaleč ne gledata spontano, drug v drugem sta namreč našla tisto, po čemer sta dolgo časa hrepenela. »Daleč od tega, da na odnos gledava spontano, saj se v vseh pogledih zelo ujemava, tako da želiva ostati skupaj. Že tako ali tako se nama zdi, da se poznava skoraj celo življenje (smeh). Pogovarjala sva se o najini prihodnosti a to bova zadržala zase,« nam še zaupata in veselo dodata, da ju zelo veseli, ker so tudi starši njuno ljubezen lepo sprejeli.