uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Lucija Ćirović navdušuje v Ameriki
| V.M.

Lucija Ćirović navdušuje v Ameriki

Lucija Ćirović, Levo: POP TV; desno: PROMO

Pravi, da je postala siva in zrela, mi pa pravimo, da ji leta in izkušnje odlično pristojijo. Vas zanima, kaj vse se dogaja z Lucijo Ćirović?

Lucija Ćirović se je mnogim zasidrala v spomin kot Fata, lik iz humoristične nanizanke TV Dober dan, pa čeprav je v letih gledališkega in igralskega upodabljanja ustvarila bogato in razgibano kariero, tekom katere se je uveljavila kot izvrstna igralka, lutkarica, stand-up komičarka in ventrilokvistka.

Lucija danes šteje 47 pomladi in polna entuziazma ustvarja nove projekte in predstave za mlado in starejše občinstvo. No, mesec julij preživlja precej drugače kot običajno, odpravila se je namreč v Ameriko, kjer podrobneje odkriva ventrilokvizem, zvočno iluzijo, ki jo ventrilokvist ustvarja brez premikanja ustnic.

Veščina Ćirovićevo navdihuje že vrsto let, pravzaprav velja v Sloveniji za pionirko na tem področju. Da bodo njene predstave v bodoče še bolj izpopolnjene, bo zagotovo doprinesla udeležba ventrilokvističnega srečanja v Ameriki, kjer je s svojo lutko, ki sliši na ime Coco, izvedla zabaven nastop.