dreamstime_m_103868112 Odkrito.si

KONOPLJA - RASTLINA PRIHODNOSTI

Antonio Brasco, pogreb Svet24.si

FOTO: Antonio je pričakoval prazno cerkev, a se ...

čuječnost Svet24.si

Dokazano, kako čuječnost ubije stres

gozdarstvo Svet24.si

Gozdovi so pred klimatskimi izzivi, vendar smo na ...

Peter Fonda Svet24.si

Umrl je hollywoodski velikan, nikoli več ne bo ...

ana maria mitic 7 Njena.si

Ana Maria Mitič pokazala svojo družino

ines in denis Njena.si

Denisova kandidatka vroča spletna mačka

Lucija Ćirović navdušuje v Ameriki
| V.M.

Lucija Ćirović navdušuje v Ameriki

Lucija Ćirović, Levo: POP TV; desno: PROMO

Pravi, da je postala siva in zrela, mi pa pravimo, da ji leta in izkušnje odlično pristojijo. Vas zanima, kaj vse se dogaja z Lucijo Ćirović?

Lucija Ćirović se je mnogim zasidrala v spomin kot Fata, lik iz humoristične nanizanke TV Dober dan, pa čeprav je v letih gledališkega in igralskega upodabljanja ustvarila bogato in razgibano kariero, tekom katere se je uveljavila kot izvrstna igralka, lutkarica, stand-up komičarka in ventrilokvistka.

Lucija danes šteje 47 pomladi in polna entuziazma ustvarja nove projekte in predstave za mlado in starejše občinstvo. No, mesec julij preživlja precej drugače kot običajno, odpravila se je namreč v Ameriko, kjer podrobneje odkriva ventrilokvizem, zvočno iluzijo, ki jo ventrilokvist ustvarja brez premikanja ustnic.

Veščina Ćirovićevo navdihuje že vrsto let, pravzaprav velja v Sloveniji za pionirko na tem področju. Da bodo njene predstave v bodoče še bolj izpopolnjene, bo zagotovo doprinesla udeležba ventrilokvističnega srečanja v Ameriki, kjer je s svojo lutko, ki sliši na ime Coco, izvedla zabaven nastop.