Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lucija Ćirović navdušuje v Ameriki

23. 7. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
lucija cirovic

Lucija Ćirović foto: Levo: POP TV; desno: PROMO

Pravi, da je postala siva in zrela, mi pa pravimo, da ji leta in izkušnje odlično pristojijo. Vas zanima, kaj vse se dogaja z Lucijo Ćirović?

Lucija Ćirović se je mnogim zasidrala v spomin kot Fata, lik iz humoristične nanizanke TV Dober dan, pa čeprav je v letih gledališkega in igralskega upodabljanja ustvarila bogato in razgibano kariero, tekom katere se je uveljavila kot izvrstna igralka, lutkarica, stand-up komičarka in ventrilokvistka.

Lucija danes šteje 47 pomladi in polna entuziazma ustvarja nove projekte in predstave za mlado in starejše občinstvo. No, mesec julij preživlja precej drugače kot običajno, odpravila se je namreč v Ameriko, kjer podrobneje odkriva ventrilokvizem, zvočno iluzijo, ki jo ventrilokvist ustvarja brez premikanja ustnic.

Veščina Ćirovićevo navdihuje že vrsto let, pravzaprav velja v Sloveniji za pionirko na tem področju. Da bodo njene predstave v bodoče še bolj izpopolnjene, bo zagotovo doprinesla udeležba ventrilokvističnega srečanja v Ameriki, kjer je s svojo lutko, ki sliši na ime Coco, izvedla zabaven nastop.

prejšnji članek
Saša in Miha od ganjenosti v solzah
Svet slavnih
Saša in Miha od ganjenosti v solzah
naslednji članek
VIDEO: Dekle omedlelo zaradi Omarja Naberja
Svet slavnih
VIDEO: Dekle omedlelo zaradi Omarja Naberja