GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje preveč zares

23. 7. 2019; 12.00
Avtor: A.K.
Tanja Postružnik

Tanja Postružnik foto: POP TV

Ljubezen je našla, ko je ni iskala, še manj pa pričakovala.

Voditeljica romantične resničnostne oddaje Ljubezen po domače, Tanja Postružnik Koren se je začasno poslovila od televizijskih ekranov. Ljubezen po domače pa se nadaljuje! Trenutno so ravno sredi snemanja novih oddaj 4. sezone. Sama ima to srečo, da je ljubezen našla že pred leti. Bila je je ljubezen na prvi pogled, ko jo ni niti najmanj pričakovala. “Bilo je lepo, a kaj več od tega ne bom razpravljala. Vsak ima svojo zgodbo, vsak tiste trenutke preskoka iskric in kako že pravi Vesna (2. sezona LPD) - metuljčki gor - dol. :),” je skrivnostna lepa voditeljica. In kaj je zanjo prava ljubezen?

“Prava ljubezen se ne ustraši, ne zbeži, ne laže, ne taji, ne vara, ni preračunljiva in nima veze z zakonskim ali starševskim s.p. ali d.o.o. Je več od tega, dosti več.”

Sicer pa s partnerjem vodita tudi več adrenalinskih parkov po Sloveniji in v tujini. Oba s soprogom namreč delata v družinskem podjetju, ki se ukvarja z gradnjo in oskrbovanjem adrenalinskih parkov, kar ji je pisano na kožo, saj uživa v adrenalinskih podvigih. 

Njeno življensko vodilo pa se glasi: “Vrhovi in doline, ki jih premagujemo, so samo prelomne točke, saj življenje ni premica, zato ničesar ni vredno jemati preveč zares - ne takrat, ko si na vrhu, in ne takrat, ko si na dnu.” Tanjo in Ljubezen po domače bomo lahko ponovno spremljali naslednjo pomlad.

prejšnji članek
Kaj obleči, ko je najbolj vroče
Moda&Lepota
Kaj obleči, ko je najbolj vroče
naslednji članek
POP TV presenetil z novo voditeljico!
Svet slavnih
POP TV presenetil z novo voditeljico!