polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Cynthia Black Svet24.si

Babico davnega leta 2004 shranila v zamrzovalnik ...

jelko kacin Svet24.si

Jelko Kacin po zmedi, ali je nošenje mask v ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Ljubezen na vasi: Brutalen napad na domišljavo Ano Paulo
| V.M.

Ljubezen na vasi: Brutalen napad na domišljavo Ano Paulo

Ana Paula Bogdanović in Boris, RTL

Ana Paula Bogdanović je s svojim prevzetnim vedenjem močno razburila hrvaške gledalce šova Ljubezen na vasi. Javnost dekletu ni prizanesla z očitki, mladenka poudarja, da stoji za svojimi besedami ter dodaja, da mora biti njen fant bogat, lep in samozavesten.

Ste tudi vi z odprtimi usti strmeli v Ano Paulo, ki se je pred kamerami šova Ljubezen na vasi predstavila kot izjemno vzvišeno, prevzetno in nesramno dekle? Medtem ko je Ana Paula skušala vzbuditi vtis cenjene ženske, za katero se mora moški močno potruditi, so sadovi njenega vedenja doprinesli povsem drugače rezultate.

Potem ko so v začetku leta na RTL-u predvajali prizore iz piknika, kjer je svetlolaska nezainteresirano srkala vino in žalila Borisa, je med gledalci pošteno završalo. Mladenka je bila na spletu deležna brutalnih kritik, spletna publika namreč ni varčevala z besedami na račun njenega vedenja.

Foto: RTL - Mama ji je skušala oprati ime.

A Ane kot kaže odziv javnosti ni prizemljil. Kasneje je poudarila, da stoji za svojimi besedami in dodala, da jo v slabo voljo spravljajo ljudje, ki mislijo, da lahko živijo od ljubezni. Voditeljici je pojasnila, da ima rada nogometaše in razkrila, da bi moral biti njen fant postaven, čeden, samozavesten in ja, imeti mora veliko denarja.

Številni izpadi pred kamerami in besede, ki jih ni bilo moč vzeti nazaj, so močno vznejevoljile njeno mamo. Slednja ji je skušala v kasnejših intervjujih oprati ime, a žal neuspešno. Javnost je namreč Ano Paulo označila za koristolovko, s čimer se je strinjal tudi Boris, ki mu je svetlolaska v oddaji strla srce.