horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

marija1 Svet24.si

»Pri 72 sem v boljši kondiciji kot kadarkoli ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

Maja Martina Merljak Njena.si

Maja Martina Merljak se je spremenila

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Ljubezen na vasi: Zaradi nje se je Hrvatom 'utrgalo'
| V.M.

Ljubezen na vasi: Zaradi nje se je Hrvatom 'utrgalo'

Rtl televizija

Kandidatka kmeta Josipa Ćiritovića bo pošteno popestrila 9. sezono šova Ljubezen na vasi, ki se v teh dneh odvija na naših ekranih. Nikolina Cvek je postala najbolj znan obraz priljubljenega šova, za mnoge žal z nekoliko grenkim priokusom. Zakaj, izveste v nadaljevanju …

Potem ko so na POP TV zaključili s predvajanjem 10. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi, so gledalcem v ponedeljek že postregli z 9. sezono, kjer je kraljevala 26-letna trgovka Nikolina Cvek, ki se je potegovala za ljubezen kmeta Josipa Ćiritovića.

»Nimam tekmic, jaz sem konkurenca. Ne bom odnehala. Ker to zmorem, to si želim in to hočem. Če kaj hočem, to dosežem. Briga me, kaj bodo mislili o meni. Samo ljubezen svojega življenja moram najti,« so bile prve besede, s katerimi je Nikolina nagovorila gledalce resničnostne oddaje Ljubezen na vasi, ki se je na hrvaški televiziji RTL vrtela lansko pomlad.

Samozavestna temnolaska je nemudoma pritegnila pozornost, še mnogo več zanimivosti pa vas čaka v nadaljevanju oddaje. Peripetije na Josipovem posestvu so bile namreč sila odmevne, nekateri posnetki so postali celo viralni. A seveda vam podrobnosti ne bomo razkrili, naj omenimo zgolj to, da je Nikolina s svojim vedenjem pošteno razburkala javnost in da se zdi mnogim njena vključitev v šov, v katerem se pravzaprav ni pojavila prvič, moralno sporna.

Več pa kmalu na njena.si.