i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

KOLUMNE NENAD Reporter.si

(KOMENTAR) O »uglednih akademikih«, Janezu ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Ljubezen na vasi: Zaradi nje se je Hrvatom 'utrgalo'
| V.M.

Ljubezen na vasi: Zaradi nje se je Hrvatom 'utrgalo'

Rtl televizija

Kandidatka kmeta Josipa Ćiritovića bo pošteno popestrila 9. sezono šova Ljubezen na vasi, ki se v teh dneh odvija na naših ekranih. Nikolina Cvek je postala najbolj znan obraz priljubljenega šova, za mnoge žal z nekoliko grenkim priokusom. Zakaj, izveste v nadaljevanju …

Potem ko so na POP TV zaključili s predvajanjem 10. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi, so gledalcem v ponedeljek že postregli z 9. sezono, kjer je kraljevala 26-letna trgovka Nikolina Cvek, ki se je potegovala za ljubezen kmeta Josipa Ćiritovića.

»Nimam tekmic, jaz sem konkurenca. Ne bom odnehala. Ker to zmorem, to si želim in to hočem. Če kaj hočem, to dosežem. Briga me, kaj bodo mislili o meni. Samo ljubezen svojega življenja moram najti,« so bile prve besede, s katerimi je Nikolina nagovorila gledalce resničnostne oddaje Ljubezen na vasi, ki se je na hrvaški televiziji RTL vrtela lansko pomlad.

Samozavestna temnolaska je nemudoma pritegnila pozornost, še mnogo več zanimivosti pa vas čaka v nadaljevanju oddaje. Peripetije na Josipovem posestvu so bile namreč sila odmevne, nekateri posnetki so postali celo viralni. A seveda vam podrobnosti ne bomo razkrili, naj omenimo zgolj to, da je Nikolina s svojim vedenjem pošteno razburkala javnost in da se zdi mnogim njena vključitev v šov, v katerem se pravzaprav ni pojavila prvič, moralno sporna.

Več pa kmalu na njena.si.