Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton navdušila z razgaljenimi nogami

9. 8. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton (1)

Kate Middleton foto: Profimedia

Javnost je navajena, da je Kate Middleton vedno do potankosti urejena, zato so jih njene razgaljene noge v kratkih športnih hlačah več kot navdušile.

Kate Middleton in njen mož princ William sta se udeležila tradicionalne regate kraljevega pokala. Dogodek se osredotoča za ozaveščenost glede dobrodelnih organizacij, ki jih kot kraljevi par podpirata, zato se regate vsako leto z veseljem udeležijo številni podporniki. Tokrat sta se kraljevemu paru pridružila tudi starejša otroka, Georg in Charlotte, ki sta navdušeno navijala za starša. Kate in William sta se spopadal v različnih ekipah, na koncu pa je zmagala Williamova, Kate pa je v dar dobila tolažilno nagrado - veliko leseno kuhalnico. 

Kate Middleton foto: Profimedia

Takšni dogodki vedno navdušijo britansko javnost, saj je kraljeva družina na njih zelo sproščena. Tokrat je zopet navdušil ženski del družine, Kate predvsem s širokim nasmeškom, ki jo je spremljal ves dan, in zagorelimi razgaljenimi nogami. Charlotte pa je zopet navdušila s svojo komunikacijo z javnostjo, saj je zopet brez sramu pokazala jeziček. 

prejšnji članek
Đurov skrivni užitek
Svet slavnih
Đurov skrivni užitek
naslednji članek
Nika Zorjan v prometni nesreči
Svet slavnih
Nika Zorjan v prometni nesreči