Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Tamara in Renato se nista poročila
| V.M.

Tamara in Renato se nista poročila

Tamara in Renato, Pop tv

Priljubljena junaka lanskoletne sezone šova Ljubezen po domače Tamara in Renato sta skok v zakonski stan načrtovala to poletje. Načrte sta v preteklih mesecih spremenila, a ne ker bi med njima ne bilo več ljubezni …

Zaročenca Tamara Korošec in Renato Lužar se še vedno ljubita, po skupni poti pa stopata po vzoru Tamarinih staršev, ki jima s svojim zgledom nudita pogled v zdravo in srečno partnersko razmerje. Da Renato svoje ljube temnolaske to poletje ni popeljal do oltarja torej ne naznanja razrahljanega odnosa, priljubljeni parček je zgolj prišel do spoznanja, da je pred velikim finančnim zalogajem, ki ga s seboj prinaša poroka, modreje poskrbeti za skupno domovanje.

Tamara in Renato sta tako zavihala rokave, gnezdece si urejata spodnjem delu Lužarjeve hiše. Seveda bi si želela uresničiti oba cilja, a ker tako stanovanje kot poroka predstavljata velik finančni zalogaj, sta sprehod do oltarja preložila na naslednje leto.

»Poročila bi se lahko že letos, tako kot sva načrtovala, ampak mnogo bolj zrelo se nama zdi, da namesto podpisa na papir najprej poskrbiva za osnovne življenjske pogoje,« je za naš portal pojasnila Tamara in dodala, da se z Renatom tako ali tako počutita, kot da bi že bila poročena.