Mary ŠEvo Svet24.si

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo...

zdravnik Svet24.si

Zlom zdravstva: brez osebnega zdravnika je 130.000...

Robert Aaron Long Svet24.si

Pokol v masažnih salonih: »streljal na vsakega, ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

Screenshot 2021-07-26 at 20.06.43 Necenzurirano

Z Janšo je bil na Mavriciju še en državni ...

spookiekewpie Odkrito.si

Izognila se je hudi nesreči, ker je v avtomobilu ...

Bahra zahirović3 Njena.si

Ljubezen na vasi: Bahra postala plavolaska

Tamara in Renato se nista poročila
| V.M.

Tamara in Renato se nista poročila

Tamara in Renato, Pop tv

Priljubljena junaka lanskoletne sezone šova Ljubezen po domače Tamara in Renato sta skok v zakonski stan načrtovala to poletje. Načrte sta v preteklih mesecih spremenila, a ne ker bi med njima ne bilo več ljubezni …

Zaročenca Tamara Korošec in Renato Lužar se še vedno ljubita, po skupni poti pa stopata po vzoru Tamarinih staršev, ki jima s svojim zgledom nudita pogled v zdravo in srečno partnersko razmerje. Da Renato svoje ljube temnolaske to poletje ni popeljal do oltarja torej ne naznanja razrahljanega odnosa, priljubljeni parček je zgolj prišel do spoznanja, da je pred velikim finančnim zalogajem, ki ga s seboj prinaša poroka, modreje poskrbeti za skupno domovanje.

Tamara in Renato sta tako zavihala rokave, gnezdece si urejata spodnjem delu Lužarjeve hiše. Seveda bi si želela uresničiti oba cilja, a ker tako stanovanje kot poroka predstavljata velik finančni zalogaj, sta sprehod do oltarja preložila na naslednje leto.

»Poročila bi se lahko že letos, tako kot sva načrtovala, ampak mnogo bolj zrelo se nama zdi, da namesto podpisa na papir najprej poskrbiva za osnovne življenjske pogoje,« je za naš portal pojasnila Tamara in dodala, da se z Renatom tako ali tako počutita, kot da bi že bila poročena.