ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Tamara in Renato se nista poročila
| V.M.

Tamara in Renato se nista poročila

Tamara in Renato, Pop tv

Priljubljena junaka lanskoletne sezone šova Ljubezen po domače Tamara in Renato sta skok v zakonski stan načrtovala to poletje. Načrte sta v preteklih mesecih spremenila, a ne ker bi med njima ne bilo več ljubezni …

Zaročenca Tamara Korošec in Renato Lužar se še vedno ljubita, po skupni poti pa stopata po vzoru Tamarinih staršev, ki jima s svojim zgledom nudita pogled v zdravo in srečno partnersko razmerje. Da Renato svoje ljube temnolaske to poletje ni popeljal do oltarja torej ne naznanja razrahljanega odnosa, priljubljeni parček je zgolj prišel do spoznanja, da je pred velikim finančnim zalogajem, ki ga s seboj prinaša poroka, modreje poskrbeti za skupno domovanje.

Tamara in Renato sta tako zavihala rokave, gnezdece si urejata spodnjem delu Lužarjeve hiše. Seveda bi si želela uresničiti oba cilja, a ker tako stanovanje kot poroka predstavljata velik finančni zalogaj, sta sprehod do oltarja preložila na naslednje leto.

»Poročila bi se lahko že letos, tako kot sva načrtovala, ampak mnogo bolj zrelo se nama zdi, da namesto podpisa na papir najprej poskrbiva za osnovne življenjske pogoje,« je za naš portal pojasnila Tamara in dodala, da se z Renatom tako ali tako počutita, kot da bi že bila poročena.