Sofia Streisand 1 Odkrito.si

Med pripravo muzikala Mojster in Margareta so se ...

neda ukraden Svet24.si

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 ...

sladoled uvodna Svet24.si

Za vsak astrološki znak drugačna ohladitev

reševanje jamarja Svet24.si

FOTO: Padajoče kamenje jamarju prebilo čelado, ...

meghan harry Svet24.si

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju ...

marijana Njena.si

Ljubezen na vasi: Ima voditeljica dvojčico?

luka_basi21 Njena.si

Vesela novica za oboževalce Luke Basija

Tamara in Renato se nista poročila
| V.M.

Tamara in Renato se nista poročila

Tamara in Renato, Pop tv

Priljubljena junaka lanskoletne sezone šova Ljubezen po domače Tamara in Renato sta skok v zakonski stan načrtovala to poletje. Načrte sta v preteklih mesecih spremenila, a ne ker bi med njima ne bilo več ljubezni …

Zaročenca Tamara Korošec in Renato Lužar se še vedno ljubita, po skupni poti pa stopata po vzoru Tamarinih staršev, ki jima s svojim zgledom nudita pogled v zdravo in srečno partnersko razmerje. Da Renato svoje ljube temnolaske to poletje ni popeljal do oltarja torej ne naznanja razrahljanega odnosa, priljubljeni parček je zgolj prišel do spoznanja, da je pred velikim finančnim zalogajem, ki ga s seboj prinaša poroka, modreje poskrbeti za skupno domovanje.

Tamara in Renato sta tako zavihala rokave, gnezdece si urejata spodnjem delu Lužarjeve hiše. Seveda bi si želela uresničiti oba cilja, a ker tako stanovanje kot poroka predstavljata velik finančni zalogaj, sta sprehod do oltarja preložila na naslednje leto.

»Poročila bi se lahko že letos, tako kot sva načrtovala, ampak mnogo bolj zrelo se nama zdi, da namesto podpisa na papir najprej poskrbiva za osnovne življenjske pogoje,« je za naš portal pojasnila Tamara in dodala, da se z Renatom tako ali tako počutita, kot da bi že bila poročena.