900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nikolina odigrala ljubezen do Josipa?

19. 8. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
ljubezen na deželi nikolina

Nikolina in Josip foto: RTL

Je velika ljubezen med Nikolino in Josipom zgolj predstava za gledalce šova Ljubezen na vasi?

Da je Jospi Ćiritović ob Nikolini Cvek izgubil tla pod nogami, ni nobena skrivnost. Kaj pa je z Nikolino - so čustva, ki smo jim v teh dneh priča tudi na naši televiziji, resnično pristna?

Medtem ko temnolaska zatrjuje, da gre za ljubezen njenega življenja in da je pripravljena tako na poroko kot spočetje naraščaja, njeni sotekmovalki ne verjameta, da govori resnico.

Miriana Gajski in Lucija Mazalin sta namreč spremljali njun odnos vse od trenutka, ko se je slavni parček prvič zagledal, z Nikolino pa sta se družili tudi tedaj, ko jih ni snemala kamera. Lucija na podlagi videnega ocenjuje, da sotekmovalka na Josipovo posestvo ni prišla delati, pač pa uživati. »Ni slaba oseba, je pa zelo dvolična.«

Lucija foto: RTL

Medtem ko se Lucija ne namerava posloviti brez boja, Mirjana na celotno sliko gleda brez čustvenega naboja. Na podlagi skupnih trenutkov je ugotovila, da Nikolina do Josipa pravzaprav ne goji takšnih čustev, ko si jih prizadeva prikazati tekom snemanja resničnostne oddaje. »Ona ima nekoliko razdeljeno osebnost. Želi narediti vtis, zato je njen nastop zelo dominanten. Bojim pa se, da vsi ti občutki, ki jih kaže v odnosu do Josipa, niso iskreni.«

Ali je Mirjana Nikolino pravilno ocenila, bomo videli v nadaljevanju resničnostnega šova Ljubezen na vasi, ki ga lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV.

Nikolina in Mirjana

Nikolina in Mirjana foto: RTL

prejšnji članek
Tako zapeljiva je Ula Furlan v kopalkah
Svet slavnih
Tako zapeljiva je Ula Furlan v kopalkah
naslednji članek
Utrinek iz zasebnosti: Miro Cerar prvič pokazal hčerkico Majo
Svet slavnih
Utrinek iz zasebnosti: Miro Cerar prvič pokazal hčerkico Majo