i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Nikolina odigrala ljubezen do Josipa?
| V.M.

Nikolina odigrala ljubezen do Josipa?

Nikolina in Josip, RTL

Je velika ljubezen med Nikolino in Josipom zgolj predstava za gledalce šova Ljubezen na vasi?

Da je Jospi Ćiritović ob Nikolini Cvek izgubil tla pod nogami, ni nobena skrivnost. Kaj pa je z Nikolino - so čustva, ki smo jim v teh dneh priča tudi na naši televiziji, resnično pristna?

Medtem ko temnolaska zatrjuje, da gre za ljubezen njenega življenja in da je pripravljena tako na poroko kot spočetje naraščaja, njeni sotekmovalki ne verjameta, da govori resnico.

Miriana Gajski in Lucija Mazalin sta namreč spremljali njun odnos vse od trenutka, ko se je slavni parček prvič zagledal, z Nikolino pa sta se družili tudi tedaj, ko jih ni snemala kamera. Lucija na podlagi videnega ocenjuje, da sotekmovalka na Josipovo posestvo ni prišla delati, pač pa uživati. »Ni slaba oseba, je pa zelo dvolična.«

Foto: RTL - Lucija

Medtem ko se Lucija ne namerava posloviti brez boja, Mirjana na celotno sliko gleda brez čustvenega naboja. Na podlagi skupnih trenutkov je ugotovila, da Nikolina do Josipa pravzaprav ne goji takšnih čustev, ko si jih prizadeva prikazati tekom snemanja resničnostne oddaje. »Ona ima nekoliko razdeljeno osebnost. Želi narediti vtis, zato je njen nastop zelo dominanten. Bojim pa se, da vsi ti občutki, ki jih kaže v odnosu do Josipa, niso iskreni.«

Ali je Mirjana Nikolino pravilno ocenila, bomo videli v nadaljevanju resničnostnega šova Ljubezen na vasi, ki ga lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri na POP TV.