milano, ulični prodajalec
Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pretepeni Jovica: 'Davil me je in brcal v glavo'

22. 8. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
jovica 3

Jovica Josip Ćiritović foto: RTL

Jovico Ćiritovića iz šova Ljubezen na vasi nadlegujejo nestrpneži. Pred tedni ga je v javnosti grdo napadel someščan …

Junak šova Ljubezen na vasi Jovica Josip Ćiritović v Benkovcu ni ravno priljubljen. Pogosto je namreč tarča nestrpnežev, ki svojo nejevoljo izražajo z zmerjanjem. Čeprav je od tedaj, ko so na hrvaški televiziji predvajali 9. sezono oddaje, preteklo že precej časa, se stanje še ni umirilo. Še več, sredi poletja se je na terasi kavarne odvil incident, tekom katerega je Jovica utrpel poškodbe.

Kaj se je zgodilo?

Po poročanju hrvaških medijev, je Jovica skupaj s prijateljem in njegovim petletnim sinom sproščeno klepetal na terasi kavarne, kamor trojica pogosto zaide v popoldanskih urah. A tedaj se dan ni zaključil, kot običajno, do Jovice je namreč pristopil znanec, ki ga je zgrabil, pričel dušiti in brcati v glavo.

»Napadel me je J.T. , udaril me je. Vse to v prisotnosti mojih prijateljev. Zmerjal me je in mi grozil, da bom končal na travmatologiji. Prijateljev sin je gledal, kako me davi in pretepa,« je hrvaškim medijem povedal Jovica, prijatelj Darko pa je njegove besede potrdil in pojasnil podrobnosti.

»Prišel je J.T., zgrabil njegov mobitel, mu zvil roko in ga pričel daviti. Celoten napad je dolgo trajal, Jovica ni mogel niti govoriti. Jaz bi se vmešal, a sem imel s seboj sina,« je povedal Darko in dodal, da so zatem odšli na policijsko postajo in k zdravniku. Hrvaškim medijem je še razkril, da tovrstno maltretiranje traja že dolgo časa in da se boji, da se bo z neukrepanjem policije situacija samo še stopnjevala. Napadalec je namreč prejel zgolj opozorilo. Poročanja o tem, kaj ga je tako vznemirilo, da se je znesel nad 35-letnikom, nismo zasledili.

Jovica v šovu Ljubezen na vasi.

Jovica v šovu Ljubezen na vasi. foto: RTL

prejšnji članek
Koga objema Katarina Čas
Svet slavnih
Koga objema Katarina Čas
naslednji članek
Dnevni horoskop: Preverite osebne zadeve, nekaj vas moti ...
Horoskop
Dnevni horoskop: Preverite osebne zadeve, nekaj vas moti ...