krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezda Štorije zdaj v voditeljske vode

21. 8. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
VALENTINA PLASKAN

Valentina Plaskan foto: Mare Vavpotič/M24

Igralka Valentina Plaskan, ki je v seriji Ena žlahtna štorija igrala Gabi, se bo po novinarskih aktivnostih zdaj preizkusila še v voditeljskih vodah.

Z jesenjo bo novo preobleko dobil tudi informativni program Planet TV. Oddaja Planet ob 18.00, ki jo bosta od ponedeljka, 2. septembra vodila Mirko Mayer in Valentina Plaskan, prinaša novice s srcem.

S septembrom bo informativna oddaja Planet ob 18.00 zaživela v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka. Nova oddaja Planet ob 18.00 prinaša novice s srcem, ki jih bosta v eni uri predstavila voditelja Valentina Plaskan in Mirko Mayer, del oddaje pa ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved.

"V novi informativni oddaji Planet ob 18.00 vam prinašamo novice s srcem. To so poročila na vaši strani, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Ker so osnovne informacije v digitalni dobi vsem na voljo že od jutra, je naš uredniški cilj dobra analiza dnevnega dogajanja," pravi Mirko Mayer.

Valentina Plaskan in Mirko Mayer foto: Planet TV

"Že 2. septembra vas bomo v prenovljeni zasedbi pozdravili tudi iz prenovljenega studia," še dodaja izkušeni voditelj, ki se mu bo pri vodenju oddaje pridružil svež obraz. "Ob novem izzivu na svoji življenjski in karierni poti čutim predvsem veliko mero odgovornosti do gledalcev in do tega, na kakšen način in katere informacije bodo prihajale do njih," je povedala Valentina Plaskan, ki je dragocene izkušnje pridobivala tudi kot novinarka. "Veselim se dela z Mirkom," še dodaja: "Kako se dopolnjujeva kot voditeljski par, pa bodo lahko gledalci presodili že septembra."

prejšnji članek
Magnifico tokrat poizkuša s Pegico
Svet slavnih
Magnifico tokrat poizkuša s Pegico
naslednji članek
Kreslinovo iskreno slovo od prijatelja
Svet slavnih
Kreslinovo iskreno slovo od prijatelja