i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na televiziji!'
| V.M.

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na televiziji!'

Lucija in Josip, RTL

Razočarana Lucija je razkrila, da moški, ki mu je napisala ljubezensko pismo, ni takšen, kot ga poznajo gledalci. Kaj vse sta z Mirjano doživljali pod streho Ćiritovićev?

V resničnostni oddaji Ljubezen na vasi so v četrtek predvajali pestro dogajanje, ki se je odvijalo v domači hiši Josipa Ćiritovića. Že tako napeto vzdušje je razburkalo negodovanje Lucije, ki je Josipu očitala, da pozornost posveča zgolj Nikolini, medtem ko se zanjo in za Marijano sploh ne zmeni. Josip se je na Lucijine očitke burno odzval, rekoč, da je njeno vedenje preveč predrzno in da ne bo dovolil, da bi se vmešavala in uničila njegov odnos z Nikolino.

»Gospod je bil užaljen, ker sem mu rekla, daj naj posveča pozornost tudi nama in ne le Nikolini, to je bilo vse,« je dejala Lucija in v nadaljevanju pojasnila, da se je čudno obnašal že vse od začetka njihovega poznanstva. Kadarkoli ga je poskušala ogovoriti, se je odzval nesramno, zadirčno, zaradi česar se je kakopak počutila nezaželeno in povsem odveč. Lucija tako ocenjuje, da pravi Josip še zdaleč ni takšen, kakor se predstavlja na televiziji.

Lucija in Mirjana sta tudi sicer tekom snemanja resničnostne oddaje večkrat potarnali, da z Josipom nista zmogli vspostaviti normalnega kontakta, saj se ju je izogibal, komunikacija, ki pa sta je bili deležni, pa je bila povsem neprimerna. Dekleti sta tako morali stisniti zobe in odigrati svoj del v šovu, četudi bi raje pobrali šila in kopita ter se vrnili v domači kraj.