andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Keuc publiki pokazala svoj pravi obraz

24. 8. 2019; 08.00
Avtor: M.M.K. Revija Zvezde Lady
maja keuc

Maja Keuc foto: Mediaspeed.net

Maja Keuc je po vseh izkušnjah, ki jih je doživela kot mlada pevka, začela iskati druge pomene življenja. Svoji publiki ne kaže več neustrašne Maje.

Pevka Maja Keuc, ki jo je pot iz Slovenije odnesla na Švedsko, je v svojem življenju naredila velike korake in spremembe. Od odločne Maje, ki je nastopila na evrovizijskem odru in polnila vrhove domačih in tujih lestvic, je našla novo pot osebne rasti.

»Osebna rast se mi je zmeraj zdela prvinskega pomena v življenju, zato me je v duhovnost potegnilo precej naravno. V nič ekstremnega, samo nekoliko več sem začela brati in razmišljati o pomenu vsega skupaj, kdo sem in kaj si želim,« priznava Maja, ki je svoje razsvetljenje našla tudi v naravi.

»Zdelo se mi je, da sem tam lahko spet končno zaslišala svoj pravi jaz in začela iskati odgovore na ponavljajoče se vzorce življenja. Včasih je bila moja osebnost na odru popolnoma drugačna od tiste za odrom, danes pa se mi zdi, da se ta meja vse bolj briše. Na odru sem kazala samozavestno in neustrašno Majo, težko sem izrazila svojo ranljivost. Danes se mi zdi, da je ravno to drugo tisto, kar se ljudi najbolj dotakne. Sporočilo, iskrenost, ti.«

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Tu se skriva vaša sreča ...
Horoskop
Dnevni horoskop: Tu se skriva vaša sreča ...
naslednji članek
Sanja Grohar je prava rekorderka
Svet slavnih
Sanja Grohar je prava rekorderka
#obraziavenija
obraziavenija