atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: V kakšno življenje je pobegnila Mara?

30. 8. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
mara

Mara foto: RTL

Šov Ljubezen na vasi je nepričakovano zapustila Mara Sušić, a ne ker bi tako določil Miljenko, pač pa zaradi nesoglasij s preostalima dvema kandidatkama. Kdo je pravzaprav Mara in kakšno življenje živi?

Mara Sučić iz Zagreba je dama, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen na vasi, kjer je poskušala pridobiti naklonjenost mladostnega kmeta Miljenka Mišića iz Dubrovnika. 68-letnica je sivobrademu gospodu kar hitro pomahala v slovo in se vrnila tja, kjer se najbolje počuti.

Mara aktivna bolj kot mlada dekleta

Mara je upokojenka, ki preživlja obdobje jeseni kar se da aktivno in barvito. V prostem času rada potuje, teče, plava, pa tudi balina. »Najbolj sem se našla v balinanju, ta ljubezen je trajala kar 20 let. Osvojila sem ducat medalj in nekaj pokalov, najboljše od tega pa je to, da smo v tem obdobju prepotovalo celotno bivšo Jugoslavijo,« se spominja Mara, ki je skupaj z ženskim klubom Kraš v 90-ih letih slavilo zmago na hrvaškem prvenstvu.

»Leta 2000 sem se odločila, da začnem plavati in se preizkušati še v drugih športnih disciplinah. Od takrat balinam le še rekreativno,« je pojasnila Mara, ki se je povsem zaljubila v plavanje, zaradi česar je pogosto na bazenu. No, pa ne le tam, veliko je tudi na rekreativnem igrišču, kjer trenira in teče.

Marina ekipa, s katero je slavila zmago

Marina ekipa, s katero je slavila zmago foto: RTL

prejšnji članek
Žalostna resnica o maškaradi Mihe Kavčiča
Svet slavnih
Žalostna resnica o maškaradi Mihe Kavčiča
naslednji članek
Dnevni horoskop: Izogibajte se govoricam!
Horoskop
Dnevni horoskop: Izogibajte se govoricam!