horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

vinetou Svet24.si

Zakaj se Nemci šemijo v Indijance?

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

MasterChef Slovenija 2 Njena.si

Poglejte, kakšno lepotico ima Andrej Težak - ...

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Ljubezen na vasi: Dario prevaral Ivono?!
| V.M.

Ljubezen na vasi: Dario prevaral Ivono?!

Dario je razočaral Ivono., RTL

Sramežljivega Daria je še v začetku snemanja šova preplavila rdečica, če se je samo uzrl k dekletom. Tekom ustvarjanje resničnostne zgodbe se je mladenič opazno spremenil. Postal je bolj samozavesten, poguma pa mu ne primanjkuje niti pri navezovanju novih stikov ….

Dariu se obetajo velike težave. Njegovi srčni izbranki je namreč prišlo na uho, da ji ni bil povsem 'zvest'. V vmesnem obdobju, ko je kot zadnja zapustila posestvo in preden sta se odpravila na romantični izlet, se je namreč spogledoval z drugim dekletom. Slednje se sicer naj ne bi odvilo v živo, pač pa le prek družbenega omrežja Facebook, kjer sta se z neznano mladenko dopisovala. Ko je za igriva sporočila izvedela Ivona, jo je novica seveda vznemirila, pomirila pa jo niso niti Darijeva pojasnila, tekom katerih ji je zatrjeval, da se je zgolj zafrkaval in da se ni zgodilo nič neprimernega.

»Čista zafrkancija, nič resnega nisem mislil,« se je branil Dario, medtem ko je Ivona razočarano dejala, da ji je bil mnogo bolj všeč, ko je bil miren in zadržan. Poudarila je še, da ji je žal, ker se tudi sama ni dopisovala z drugim moškim, da bi Dario spoznal, kako bi se počutil med prebiranjem njene zafrkancije.