Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Dario prevaral Ivono?!

3. 9. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
ljubezen-n-vasi

Dario je razočaral Ivono. foto: RTL

Sramežljivega Daria je še v začetku snemanja šova preplavila rdečica, če se je samo uzrl k dekletom. Tekom ustvarjanje resničnostne zgodbe se je mladenič opazno spremenil. Postal je bolj samozavesten, poguma pa mu ne primanjkuje niti pri navezovanju novih stikov ….

Dariu se obetajo velike težave. Njegovi srčni izbranki je namreč prišlo na uho, da ji ni bil povsem 'zvest'. V vmesnem obdobju, ko je kot zadnja zapustila posestvo in preden sta se odpravila na romantični izlet, se je namreč spogledoval z drugim dekletom. Slednje se sicer naj ne bi odvilo v živo, pač pa le prek družbenega omrežja Facebook, kjer sta se z neznano mladenko dopisovala. Ko je za igriva sporočila izvedela Ivona, jo je novica seveda vznemirila, pomirila pa jo niso niti Darijeva pojasnila, tekom katerih ji je zatrjeval, da se je zgolj zafrkaval in da se ni zgodilo nič neprimernega.

»Čista zafrkancija, nič resnega nisem mislil,« se je branil Dario, medtem ko je Ivona razočarano dejala, da ji je bil mnogo bolj všeč, ko je bil miren in zadržan. Poudarila je še, da ji je žal, ker se tudi sama ni dopisovala z drugim moškim, da bi Dario spoznal, kako bi se počutil med prebiranjem njene zafrkancije.

Dario je razočaral Ivono.

Dario je razočaral Ivono. foto: RTL

prejšnji članek
Hči Jožeta Potrebuješa finalistka lepotnega izbora
Svet slavnih
Hči Jožeta Potrebuješa finalistka lepotnega izbora
naslednji članek
Slovenski voditelj po piku ose povsem neprepoznaven
Svet slavnih
Slovenski voditelj po piku ose povsem neprepoznaven
#nasazenazenska
nasazenazenska