Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Spet se vam bo zgodilo ...

5. 9. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Danes boste utrujeni in si boste želeli počitka in miru, pa vendar vas čaka naporen opravek. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, saj sta s partnerjem zelo obremenjena.

BIK
V službi bo v današnjem dnevu nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več tistih banalnih nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec. Finančne zadeve so na čakanju, kar vam ustreza.

DVOJČKA
Ponovno se ponavljajo stvari, za katere ste že bili prepričani, da ste jih pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se prijatelj izpove.

RAK
Nagrade za vloženo delo boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi.

LEV
Pričakujete lahko prijeten dan velikih podvigov, imeli boste moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni uspehi, ki vas bodo razveselili.

DEVICA


Počutili se boste odlično in pričakovali boste več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam bo življenje na nek način postavilo na glavo.

TEHTNICA
Obeta se vam dobro počutje, potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Ne pozabite nase in ustvarjalnost. Prepustite se športu in igri ter zaokrožite s prijetno energijo.

ŠKORPIJON
Danes boste polni energije in pripravljeni na delovni dan. S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na ljudi okrog sebe, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi.

STRELEC
Zaupajte v življenje ter svoje sanje in to vam bo danes prineslo tisto, kar potrebujete. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano.

KOZOROG
Povprašajte partnerja o načrtih in če bo mogoče, organizirajte prijetno večerjo v dvoje. Samski boste danes prejeli povabilo na popoldansko druženje, ki pa ga morda ne boste sprejeli.

VODNAR
Samo pristna hvaležnost bo prinašala zadovoljstvo in bo izničevala nezadovoljstvo zaradi želje po napredku. Spomnite se popoldan svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost.

RIBI


Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu, zato se boste usmerili k spremembam in nadgradnji odnosa, seveda v bolj razigrani smeri.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Lana se je zaročila in postala mamica!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Lana se je zaročila in postala mamica!
naslednji članek
Bolšojska primabalerina požela stoječe ovacije
Svet slavnih
Bolšojska primabalerina požela stoječe ovacije
#nasazenazenska
nasazenazenska