Shonda Rhimes
Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen je na vasi: Sandra šokirala z žalostno preteklostjo

6. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
sandra

Sandra foto: RTL

Razigrana in nasmejana Sandra ima za seboj zelo težko življenjsko zgodbo.

Sandra v resničnostnem šovu Ljubezen na vasi ni želela govoriti o svoji preteklosti, pa vendar je splet okoliščin privedel do tega, da je morala pojasniti, zakaj Hrvoja ne bo predstavila svojim staršem.

Medtem ko so ostale udeleženke šova svoje junake predstavile domačim, je lahko Sandra zgolj debelo pogoltnila cmok in se poskusila izmuzniti z pojasnilom, da bo Hrvoja predstavila prijateljem. Čeprav ji je bilo pri srcu zelo težko, je na kratko le pojasnila, zakaj staršev ne bo spoznal.

Sandra in Hrvoje foto: RTL

Njen oče je pred nekaj leti preminil, medtem ko je mamo spoznala šele pri 19 - ih letih. Mama tako ni bila del njenega življenja, saj ju je z bratom v ranem otroštvu zapustila. »Ne maram govoriti o tem, sem se pa odločila, da mu nekaj malega le pojasnim, čeprav mi je bilo zelo težko. Tako sem se odločila tudi zaradi tega, ker je tudi on meni povedal svojo zgodbo.«

»Pa bom lahko spoznal tvoje otroke?« Je zanimalo Hrvoja, Sandra pa ga je potolažila, da jih bo spoznal, a ob drugi priložnosti. Meni namreč, da bo bolje, če to storijo brez prisotnosti kamer.

prejšnji članek
'Dojenček' pri Polesovih
Svet slavnih
'Dojenček' pri Polesovih
naslednji članek
Dnevni horoskop: Spomini bodo v vas obudili čustva
Horoskop
Dnevni horoskop: Spomini bodo v vas obudili čustva