Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Šok za Josipa: Nikolina noseča z drugim?!

10. 9. 2019; 06.55
Avtor: V.M.
josip nikolina

Josip in Nikolina foto: RTL

Josipu so se pošteno zamajala tla pod nogami. Je bila ljubeča deklica zgolj privid?

Dogajanje v šovu Ljubezen na vasi je polno nepričakovanih preobratov. Tudi voditeljica Marijana se je lahko prepričala, da zgodba najbolj zaljubljenega para vendarle ne bo takšna, kot sta napovedovala na prvem srečanju. Vroča ljubezen med Nikolino in Josipom se namreč ohlaja s svetlobno hitrostjo. Medtem ko Josip ne more verjeti, da se pred njegovimi očmi razblinja njegova največja sreča, Nikolina ne ve, kako bi se izmuznila iz objema, ki jo duši in utesnjuje.

Da si ne želi življenja, kakršnega ji je napovedal Josip, je mladenka spoznala v obdobju med prvim in drugim delom snemanja resničnostne oddaje. Po bivanju v Benkovcu se je namreč vrnila domov, kjer pa ni imela miru, saj jo je Josip nenehno zasipal s sporočili. Ko je spoznala, da mu ne more dopovedati, kako negativno vpliva nanjo z vsiljivim vedenjem, se je odločila, da mu postreže z novico, s katero bi pogasila njegovo vnemo. Nikolina je tako Josipa šokirala z izjavo, da je ima novega fanta, s katerim pričakuje otroka.

A Josip kljub temu ni odnehal. Ko sta se ponovno videla pred kamerami, je svojo veliko ljubezen zasul z očitki, ona pa mu je brez dlake na jeziku pojasnila, da je tako zelo naporen, da je morala poseči po lažeh. »Ni mi všeč, da si tako zelo naporen in da mi pošiljaš toliko sporočil. To je tudi razlog, da sem si izmislila, da imam novega fanta in da sem noseča.«

Vas zanima, kaj se je še odvilo med slavnim parom?

prejšnji članek
Tragedija: Umrl srbski raper Dalibor Andonov Gru
Svet slavnih
Tragedija: Umrl srbski raper Dalibor Andonov Gru
naslednji članek
Dnevni horoskop: Kaj se vam bo zgodilo danes?
Horoskop
Dnevni horoskop: Kaj se vam bo zgodilo danes?