GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prikrili vzrok drame: Zakaj je Sandra v resnici ponorela?

11. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
josip in sandra

Josip in Sandra foto: RTL

Na zadnji večerji je počilo med Josipom in Hrvojevo Sandro. Kamere so posnele, kako glasno je zarobantila - kaj pa jo je v resnici tako razjezilo? Kaj je na skrivaj počel Josip?

Voditeljica Marijana je udeležencem 9. sezone šova Ljubezen na vasi pripravila zabavo v luksuzni istrski vili. Žal pa je sproščeno vzdušje zajadralo v turbulentne vode že na začetku večerje. Med Josipom in Sandro je namreč pošteno počilo. No, pravzaprav je bila glasna zgolj mladenka, medtetem ko se je zdelo, da Josipu ni prav dobro jasno, zakaj je povsem izgubila razsodnost.

A ta zgodba ima dve plati, ena se je odvila pred kamerami, druga pa v času, ko so bili udeleženci doma, torej v obdobju med prvim in drugim delom šova. Pred odmevno večerjo se namreč udeleženci niso videli mesec in pol.

Pred kamerami ...

Sandra se je na večerji namenila pošaliti z Nikolino, zato jo je pobarala, če bo spala z njo, kar pa je vznejevoljilo Josipa. Slednji ji je v svojem zaščitniškem slogu nesramno odvrnil, da Nikolina nikoli ne spi z njo in naj se umakne od njiju, ob čemer pa ni pričakoval, da Sandra tokrat ne bo ostala tiho. Temperamentna mladenka se je namreč hipoma burno odzvala in pošteno zarobantila. "Spravil se je name. Kamere se bodo ugasnile in dobil boš svoje," je dejala Sandra in poudarila, da imata med seboj še neporavnane račune. "Raje se pomiri, ker če te bom jaz utišala, te Bog ne bo rešil. Zaradi sporočil in današnjega žaljenja. Resno."

Prepir foto: RTL

»Razjezilo me je, ker smo ravno sedli in pričeli z večerjo, on pa me je takoj napadel,« je kasneje ustvarjalcem šova pojasnila Sandra, ki je na Josipove zaščitniške besede reagirala s kričanjem. Preostali udeleženci šova so jo sicer poskušali pomiriti, nato pa je od večerje nepričakovano odvihrala in se namenila v svojo sobo. Hrvoje ji je sledil, da bi pomiril njena razburkana čustva, a žal se je vse skupaj zanju klavrno končalo.

Jeza zaradi Josipovih žaljivih sporočil

Pa vas zanima, zakaj je Sandra v resnici izgubila živce? Zdelo se je, da Josipu ni bilo povsem jasno, kaj se dogaja, a temu vendarle ni bilo tako. Izbruh je namreč zanetil sam z zasebnimi sporočili, ki ji jih je pošiljal prek družbenega omrežja. In kaj je pisalo v sporočilih? "Resnica o tem, kaj je delala na kmetiji," je pojasnil Josip in v nadaljevanju dodal, da je do slednjega prišlo, ker je slišal, da je Sandra na okoli govorila, da se je Nikolina stepla z njegovo mamo.

Drama foto: RTL

In kako je za vse to izvedel Josip? No, kot je Hrvoju pojasnila Sandra, za vsem skupaj tiči njena sotekmovalka Lana."Tvoja prijateljica Lana, na katero naj bi bila jaz ljubosumna, mu je pisala, kaj se dogaja na tvoji kmetiji. Jaz naj bi nekaj govorila čezenj. Ampak nisem, samo pokazala sem ti njegova ogabna sporočila, ki jih ni pošiljal samo meni, ampak vsem," je srž celotne težave razkrila Sandra.

Ustvarjalci šova so zatem z očitki seznanili Josipa, slednji pa je dejal, da ni pošiljal nobenih sporočil, da pa je mogoče, da jih je iz njegovega telefona in v njegovem imenu pošiljal njegov brat. A Sandra Josipu ne verjame, meni namreč, da so to zgolj izgovori s katerimi bi se rad izvlekel iz neprijetne situacije.

Da so se omenjene neprijetnosti resnično zgodile, je potrdila tudi Milenkova izbranka Zorka: "Jovica izziva. Ker laže in jim piše po Facebooku," je zaupala produkciji in zaključila, da bi bilo najboljše, če bi ga na družbenih omrežjih preprosto blokirali in mu tako onemogočili komunikacijo.

Morda vas zanima še:

Ljubezen na vasi: Zakaj sta se v resnici razšla Hrvoje in Sandra?

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo z dojenčico Jano?!

Šok za Josipa: Nikolina noseča z drugim?!

Ljubezen na vasi: Tako se preživlja Josipova družina

prejšnji članek
POP TV presenetil: Pokukate lahko na Kmetijo!
Resničnostni šovi
POP TV presenetil: Pokukate lahko na Kmetijo!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?