horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

marija1 Svet24.si

»Pri 72 sem v boljši kondiciji kot kadarkoli ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

Maja Martina Merljak Njena.si

Maja Martina Merljak se je spremenila

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Ko kamere ugasnejo: Drugi obraz Nikoline
| V.M.

Ko kamere ugasnejo: Drugi obraz Nikoline

Nikolina, RTL

Da Nikolina ni iskrena, je ugotovila tudi voditeljica Marijana, njen pravi obraz pa je končno ugledal tudi Josip. Kar vidi, mu seveda ni všeč, a kaj, ko jo je prepričan, da jo vseeno ljubi ...

»Jaz sem dekle za Josipa, njega pošteno in iskreno ljubim. Ampak to, kar se dogaja med nama, ne bi smelo nikogar zanimati. Zato bom rekla samo enkrat, saj se ne želim ponavljati: Ni mi mar za tuje nasvete, moje življenje je moja stvar. Ali bo tako, kot jaz želim ali pa sploh ne bo,«je odrezavo pojasnila ustvarjalcem šova in poudarila, da junaka podeželja kljub vsem peripetijam močno ljubi.

Ob njenih vihravih in nenehno nasprotujočih si besedah ne ostaja zmeden le Josip, tudi voditeljica, člani ekipe in gledalci ne vedo prav dobro, kaj naj si o vsem skupaj mislijo. Znano je namreč, da se Nikolina potem, ko kamere ugasnejo, povsem spremeni. Kot so pojasnili tekmovalci, ga nenehno odganja in mu govori, naj jo pusti pri miru.

Foto: RTL - Ljubezen na vasi

Josip ve za Nikolinino igro

»Od Nikoline ne moreš nič pričakovati. Malo me ljubi, malo se krega, malo me poljublja in objema, vrže prstan stran, potem ga da na roko, malo bi to, malo bi ono. Včeraj je omenila nekega Marka, danes govori o Luki. Potem je rekla, da se šali, da sta le prijatelja. Naslednji dan pa spet omenja oba,« je pojasnil Josip, ki mu je zdaj povsem jasno, da njegova črnolaska pred kamero uprizarja šov. Slednje so opazili tudi drugi kandidati, ki so ji ob prihodu voditeljice očitali, da mu poprej ni dovolila, da bi se ji približal, ko pa so se prižgale kamere, je skočila v njegov objem.

»Jaz sem slišala, da ti v resnici nisi želela biti z Josipom, ampak da si si potem premislila. Ko so kamere prižgane, se ljubita, brez kamer pa ga ne želiš blizu. Ni to nepošteno do našega Josipa?« je Nikolino pobarala Marijana, ki je nato Josipu svetovala, naj nikar ne dovoli takšnega nespoštljivega ravnanja. A Josip bo dobronamerne nasvete težko uresničil, njegovo srce namreč kljub vsemu bije za Nikolino, ki mu je že na prvi snemalni dan življenje postavila na glavo ...

Morda vas zanima še:

Ljubezen na vasi: Zakaj sta se v resnici razšla Hrvoje in Sandra?

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo z dojenčico Jano?!

Šok za Josipa: Nikolina noseča z drugim?!

Ljubezen na vasi: Tako se preživlja Josipova družina