Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Loser Gregor na skrivaj izklesal telo!

16. 9. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
gregor horvat prej potem

Gregor prej in danes foto: Planet Tv, osebni arhiv

No, seveda se ni skrival pred svetom, je pa za spremembo telesa in duha poskrbel brez polnih ust glasnih obljub. Gregor Horvat se je preprosto lotil dela in pred dnevi osupnil z rezultatom. Danes tehta 85 kilogramov!

Gregor Horvat iz tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija je sebi in svetu dokazal, da je discipliniran človek, ki zna stisniti zobe in se spopasti z izzivi. V zadnjih mesecih je namreč dan za dnem vstajal še preden se je zdanilo, nato pa sledil skrbno načrtovanem ritualu, s pomočjo katerega nam lahko danes pokaže vitko in mišičasto telo. In s kakšnimi rezultati se lahko ponaša? Ob izstopu iz šova je tehtal 105 kilogramov, danes se kazalci na tehtnici ustavijo na številki 85. Daleč od dne, ko se je s 120 kilogrami pridružil tekmovacem shujševalne oddaje.

Najbrž ob pogledu na postavnega mladeniča tudi vas zanima, kako natanko mu je uspelo?

Gregor se je v šovu The Biggest Loser Slovenija prelevil v manekena. foto: PLANET TV

»Da so rezultati takšni, kot jih vidite, je bilo pravzaprav potrebno združiti več elementov, predvsem pa je bilo potrebno gibati,« poudarja Gregor, ki se je lahko lastni preobrazbi v tolikšni meri posvetil zaradi tega, ker je v obdobju iskanja zaposlitve. Čas, ki bi ga sicer preživel v službi, je tako namenil delu na sebi. »Skrbno sem načrtoval urnik, ki me je vodil, kdaj bom kaj počel. Seveda ne do sekunde natančno, pa vendar mi je ta oblika organizacije pomagala, da sem ostal na začrtani poti. Ritual zgodnjega vstajanja je tako postal del mojega vsakdana. Vstajam namreč od 4 do 5 ure zjutraj, v fitnes se odpravim tudi po dvakrat na dan,« nam zaupa Gregor in v nadaljevanju pojasni, da je moral za dosežen rezultat med seboj povezati zajeten kos elementov.

na poti do novih zmag. foto: Osebni arhiv

»Predvsem bi rad izpostavil cilj, ki mora biti ravno dovolj visok, da te motivira, a hkrati dovolj dosegljiv, da si še preden ga dosežeš, postaviš novega. Pomembno je, da v glavi veš, kaj sledi in da si pripravljen na nove izzive.«

Kaj pa hrana? Je bilo potrebno veliko odrekanja? »Iskreno vam povem, da sem pri prehrani zelo rad eksperimentiral in še vedno je tako. Predvsem pri odkrivanju kombinacij, ki mi pašejo, pa tudi koliko obrokov mi ugaja in pa kdaj. Lahko rečem, da sladkega nikoli ni nisem prečrtal z jedilnika,« pokima nekdanji tekmovalec shujševalnega šova in za konec razkrije, da so ga po začrtani poti gnale še druge oblike vzpodbujevanja. »Zelo rad poslušam motivacijske govore na YouTubu in to mi je tudi veliko dalo. Tako kot tudi vse v oddaji in pa trener Mark Kavčič, ki me je prevzel, ko sem prišel v domače okolje in ki me še vedno spremlja in spodbuja na poti do novih ciljev.«

Gregor Horvat

Gregor Horvat foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!
Resničnostni šovi
KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!
naslednji članek
Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima je deklica
Svet slavnih
Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima je deklica