janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

img-20200728-wa0014_A2P7VxD Odkrito.si

»To je prava balkanska celulitična rit!«

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!
| V.M.

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!

Enojajčna dvojčka Jan in Tilen Klobasa odslej predstavljata enega tekmovalca., POP TV

Jana in Tilna je ob prihodu na Kmetijo voditeljica Natalija presenetila s pravilom igre, ki velja samo za njiju. Prednost, za katero sta menila, da jo imata kot brata, se je nemudoma izkazala za slabost …

Danes se bo na POP TV odvil prvi del nove sezone resničnostnega šova Kmetija. Tekmovalci bodo zakorakali na prekrasno posestvo, a dva izmed njih bosta že takoj na začetku igre deležna neprijetnega presenečenja.

Foto: POP TV - Natalija je pozdravila nove tekmovalce.

Voditeljica Natalija Bratkovič bo namreč enojajčna dvojčka Jana in Tilna Klobasa presenetila s pravili igre, ki bo veljala samo za njiju:

»Jan in Tilen, vidva od zdaj naprej predstavljata eno osebo. To pomeni, da si bosta vse delila. Krožnik, pribor, posteljo, mizo, delo in tako naprej. Vidva oba skupaj veljata za enega kmeta. To pomeni tudi, da če eden od vaju bije bitko v areni, v primeru poraza, izpadeta oba.«

Foto: POP TV - Natalija je presenetila s prav posebnim pravilom igre.

In kaj na vse to porečeta fanta? »Mislila sva, da je prednost, ker sva dva, ampak se je prednost sedaj znižala, ker sva eno. Na igro bo to vsekakor vplivalo, mogoče ne bova mogla zbrati kakšne taktike, ki sva jo želela,« je ocenil Jan in pripomnil, da se bosta na podlagi te novice lotila igre na bolj spontani ravni.

A fantoma vseeno ostaja ena pomembna prednost. Drug drugemu bosta namreč velika podpora. Čeprav se bo morda nemalokrat zdelo, da se rada zbadata, sta ob enem tudi močno povezana, saj drug drugemu predstavljata steber in zavetje.