2_miki vlahovič Svet24.si

Kako je Miki shujšal 15 kilogramov

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

matthew perry 1 Dobra karma

Srhljivo! Kaj se v resnici dogaja s Chandlerjem?!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!
| V.M.

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!

Enojajčna dvojčka Jan in Tilen Klobasa odslej predstavljata enega tekmovalca., POP TV

Jana in Tilna je ob prihodu na Kmetijo voditeljica Natalija presenetila s pravilom igre, ki velja samo za njiju. Prednost, za katero sta menila, da jo imata kot brata, se je nemudoma izkazala za slabost …

Danes se bo na POP TV odvil prvi del nove sezone resničnostnega šova Kmetija. Tekmovalci bodo zakorakali na prekrasno posestvo, a dva izmed njih bosta že takoj na začetku igre deležna neprijetnega presenečenja.

Foto: POP TV - Natalija je pozdravila nove tekmovalce.

Voditeljica Natalija Bratkovič bo namreč enojajčna dvojčka Jana in Tilna Klobasa presenetila s pravili igre, ki bo veljala samo za njiju:

»Jan in Tilen, vidva od zdaj naprej predstavljata eno osebo. To pomeni, da si bosta vse delila. Krožnik, pribor, posteljo, mizo, delo in tako naprej. Vidva oba skupaj veljata za enega kmeta. To pomeni tudi, da če eden od vaju bije bitko v areni, v primeru poraza, izpadeta oba.«

Foto: POP TV - Natalija je presenetila s prav posebnim pravilom igre.

In kaj na vse to porečeta fanta? »Mislila sva, da je prednost, ker sva dva, ampak se je prednost sedaj znižala, ker sva eno. Na igro bo to vsekakor vplivalo, mogoče ne bova mogla zbrati kakšne taktike, ki sva jo želela,« je ocenil Jan in pripomnil, da se bosta na podlagi te novice lotila igre na bolj spontani ravni.

A fantoma vseeno ostaja ena pomembna prednost. Drug drugemu bosta namreč velika podpora. Čeprav se bo morda nemalokrat zdelo, da se rada zbadata, sta ob enem tudi močno povezana, saj drug drugemu predstavljata steber in zavetje.